Şimdi Ara

Path of Exile 2 - Fate of the Vaal - 0.4.0 - Erken erişim [ANA KONU] (464. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
9.264
Cevap
139
Favori
441.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
18 oy
Sayfa: önceki 460461462463464
Sayfaya Git
Git
Giriş
    0.5i bekleyin. Mart sonu / Nisan basi yani.

Oyun buyuk olcude degisecek bu patch ile, genel olarak pozitif olursa alirsiniz. Zaten erisim degil puan aliyorsunuz suan. Oyun bedava oldugunda da 300 puan icin 30$ vereceksiniz bir sey degismeyecek. Suan erisim bedavaya geliyor kisaca.

Puansiz oynanmaz bu oyun, depolara ihtiyaciniz var.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Promises will go unfulfilled and faith will be let down.
  • bıgfısh25 kullanıcısına yanıt

Ben bir kere yaşadım onu kilit yaması fixlenmeden önce de oldugu ıcın salmıştım. Sonrasında tekrar kurdum 72 odalı 1 hafta falan keyif aldım 40 divine falan bırakıyordu sadece RAW olarak sonrasında artık alacak item kalmayınca saldım oyunu.

Böyle bir lig bir daha gelmez diye düşünüyorum o yüzden muhakkak temple'ı kurun hatta yapabiliyorsanız perfect temple yapmaya çalışın Russian ve Roman olan versiyonları onlar solo da RAW olarak 70-80 divine bırakıyorlar.

• Kage. kullanıcısına yanıt

Tamamdır hocam teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Exilecon 2026 duyruldu, 7-8 Kasım. Muhtemelen PoE 2 1.0 duyrulacak tarih de lig başlangıcına yakın (Aralık) ancak ben bir daha Aralık ligi yapacaklarını düşünmüyorum o yüzden exilecon'dan 1-2 hafta sonra 1.0 güncellemesini yayınlayacaklarını tahmin ediyorum kişisel olarak.

Path of Exile 2 - Fate of the Vaal - 0.4.0 - Erken erişim [ANA KONU]Path of Exileyoutube
    On November 7-8 2026, we'll be hosting our third ExileCon in Auckland, New Zealand! Play new content, watch major announcements, meet our team and your favourite content creators, and more! Tickets will go on sale on February 10 PST. https://pathofexile2.com/exilecon
    https://www.youtube.com/watch?si=kgxMrfOFuq3PrxBe&v=Pgqp_uzse7k&feature=youtu.be

Promises will go unfulfilled and faith will be let down.
  • 
Sayfa: önceki 460461462463464
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.