Şimdi Ara

Güncel tarayıcılar Peacekeeper testi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Islemci: Intel Q8200 2.4 Ghz
    Ram: 2x Elixir 2GB DDR2
    Ekran Kartı: Sapphire HD5670
    HDD: 500 GB Samsung 16 MB 7200 RPM

Arkaplanda çalışan uygulamalar kapatılmıştır tarayıcılar default haldedir hızlandırıcı / yavaşlatıcı eklentiler yoktur.
    internet hızını kullanan herhangi bir program / torrent veya diğer bir dosya indirme programı açık değildir.

Son beta olmayan kararlı sürümlerle testi yaptım.
    Mozillanın 5.0.1'i çıktığı için onu tekrar ekledim.
    En popüler 5 tarayıcıyı kullandım merak ettiğiniz tarayıcı / sürüm varsa onuda teste dahil edebilirim.
     Güncel tarayıcılar Peacekeeper testi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mateacher -- 18 Temmuz 2011; 2:31:54 >

• Chrome 14 dev sürümü için de koyabilir misin?
    -REFERANSLARIM : Bakkal ,İnternet cafeci,Köpeğim,Börtü,Böcük ve ismi aklıma gelmeyen her türlü virüs,bakteri,mantar, mikrop çeşitleri ....
  • Opera gerçekten bu konuda başarılı .

Yine de alışkanlıklardan dolayı firefox kullanıyorum

Edit: Bu Opera 11.50'nin Türkçe'si yok mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sp@wn -- 18 Temmuz 2011; 9:16:10 >

Şampiyon olmak mümkün, FENERBAHÇE olmak imkansız ...

PSN: RuNYa53
  • Linki verelim de isteyen istediği tarayıcının testini yapsın. Ayrıca bu test günlük hayatta pek kullanılmayan birçok ayrıntıyı puanlıyor. Bu nedenle tarayıcıların gerçek performanslarını vermiyor..

http://clients.futuremark.com/peacekeeper/index.action

Orijinalden alıntı: Egé

Linki verelim de isteyen istediği tarayıcının testini yapsın. Ayrıca bu test günlük hayatta pek kullanılmayan birçok ayrıntıyı puanlıyor. Bu nedenle tarayıcıların gerçek performanslarını vermiyor..

http://clients.futuremark.com/peacekeeper/index.action

Aynen...
    bu testler pc den pc ye farkediyor.
    kişi kendi sistemine ve ihtiyaçlarına göre bir tarayıcı seçerse daha fazla istifade edecektir.

@sp@wn

operanın tüm sürümleri Türkçe desteklidir.
    Zaten kurulumda işletim sisteminin dilini otomatik algılayıp aynı dili getiriyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.