Şimdi Ara

İos 9 | Sunucu ile güvenli bağlantı kuramadığı için sayfayı ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
13.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

işyerinin wireless'ine giriyorum fakat ne whatsapp ne facebook hiç bi yere girmiyor.

Safari'yi açıyorum çıkan şey : Safari , sunucuyle güvenli bağlantı kuramadığı için sayfayı açamıyor

Yardımcı olurmusunuz

iPhone Safari'de "Sunucuyla Güvenli Bağlantı Kuramadığı İçin Sayfayı Açamıyor" Hatası

iPhone'unuzda Safari'yi kullanırken "Sunucuyla güvenli bağlantı kuramadığı için sayfayı açamıyor" hata mesajıyla karşılaştıysan, sorunu gidermek için aşağıdaki adımları izleyebilirsin:

• İnternet Bağlantını Kontrol Et: İnternet bağlantısının etkin ve kararlı olduğundan emin ol. Farklı bir WiFi ağına bağlanmayı veya hücresel verilerini kullanmayı dene.
    • Safari'nin Son Sürümünü Kullan: Safari'nin en son sürümüne sahip olduğundan emin ol. Güncellemeler, güvenlik açıklarını gidererek güvenli bağlantı sorunlarını çözebilir.
    • Tarih ve Saat Ayarlarını Kontrol Et: iPhone'unun tarihi ve saati doğru olduğundan emin ol. Yanlış tarih ve saat, güvenli bağlantı kurmayı engelleyebilir.
    • Çerezleri ve Verileri Temizle: Safari'nin çerezlerini ve verilerini temizlemeyi dene. Bunu Ayarlar > Safari > Geçmişi ve Web Sitesi Verilerini Temizle bölümünden yapabilirsin.
    • İçerik Engelleyicileri Devre Dışı Bırak: İçerik engelleyici kullanıyorsan, bunları devre dışı bırakıp hatanın devam edip etmediğini kontrol et.
    • Güvenli Bağlantı Ayarlarını Kontrol Et: Ayarlar > Genel > Hakkında > Sertifikalar bölümüne giderek güvenli bağlantı ayarlarının doğru olduğundan emin ol.
    • VPN'ni Devre Dışı Bırak: VPN kullanıyorsan, devre dışı bırakıp hatanın çözülüp çözülmediğini kontrol et. VPN'ler bazen güvenli bağlantılarda sorunlara neden olabilir.

Sorun devam ediyorsa, web sitesinin sahibine veya internet servis sağlayıcına başvurmayı deneyebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • yasaklamislardir muhtemelen. vpn ile deneyin. bizim is yerinde de boyle.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Ayarlardan sıfırlaya girdim.

Ağ bağlantıları sıfırla yaptım ve oldu. :)

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.