Şimdi Ara

Hundai İ20

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar ilk aracımı almak için araştırma yapıyorum bu yüzden bu konuda bilgi kişilerin fikirlerini almak istiyorum.

Hundai İ20

1.2 MPI
    1.4 MPI
    1.4 CVVT
    1.4 CRDi

Troy modelleri var.

1.2
    1.2 DOHC
    1.4 CRDi
    1.4 CVVT

Bir sürü seçenek var. Bunlardan hangisi sorunsuz?

İlk arabamı alacağım. Doğru seçeneği seçmem gerekiyor. Yardımcı olur musunuz?

Not: Manuel düşünüyorum.

Teşekkür ederim şimdiden

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Troylar türkiye üretimi daha kaliteli olanlar. Düz olanlar hindistan üretim olması lazım seçim yaparken troyları düşünmeniz daha iyi olur. İlk nesile bakıyorsunuz anladığım kadarıyla. 1.4 cvvt en sorunsuz motor şanzıman kombinasyonu
    Manuel düşündüğünüz için yerinizde olsam dizel alırım. Hem uzun yol hem yokuş bayır için lakin forumda dizel önerince linç gelebiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metufkcr -- 18 Mayıs 2026; 16:21:49 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 5-6 yıldır i20 kullanıyorum, oldukça sorunsuz bir araç . motoru dayanıklıdır. Troy yerli üretim oluyor. 1. 4 benzinliler otomatik olur, manuel olan 1.4 ler dizel versiyon. Km yükseldikçe dizel motor daha masraflı olur. Eğer araç bilindik değilse benzinli 1.2 manuele odaklanmak daha mantıklı.

95 Broadway ... 2005 Megane 1.6 HB ... 98 Fiat Marea 1.6 ... 2006 Corolla 1.4 HB D4D ... 2010 Chevrolet Aveo NB 1.4 AT ... 2010 Accent Era 1.4 Select AT ... 2018 Hyundai i20 1.4 Style AT ... 2011 Clio 1.2 Grandtour Extreme... 2012 Fiat Fiorino Combi 1.3 Active... 2005 VW Golf 1.6 Tiptronic... 2016 i20 1.4 Elite Smart AT... 2007 Renault Kangoo Multix 1.5 DCI Authentique...
  • anyhill kullanıcısına yanıt

dip not :1.4 cvvt benzinli manuel i20 ler de mevcuttur  

AURİS
    20 yıl önce açıldı
    Kia Sportage vs Hyundai Tucson
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.