Şimdi Ara

İnsanların 'KORKUNÇ' derecede gergin olması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkes patlayacak yer arıyor resmen küçük bir market sırasına bile tahammül edilemez haline gelinmiş benzin sırası iş yeri dedikoduları akşam yemeklerinde ayrı dedikodu yalan söylemeyen kimse kalmamış dürüst insan bulmak falan çok zor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Seneler evvel Dudullu Metro Market'te bedavaya satılan biraları yağmalayabilmek için arabaya atladığım gibi soluğu marketin önünde aldım.

Sağanak yağmurda eşyalarını arabasına yüklemek için mağaza çıkış kapısının ağzına park eden uyanık vatandaş trafiği kitlemiş ilerlemiyordu, kuyruk oluşmuştu.

Kornaya abanmama rağmen adam istifini bozmadan mal yüklemeye devam edince bir hışımla arabadan indim "Ayıp oluyor ama !" diyerek bağırdım.

Adam bunun üzerine son kalan eşyasını da yükledikten sonra oradan uzaklaştı.

Arabayı alel acele park edip biralarda 36-38 kutu aldım ve valize koyduğum gibi eve dönmüştüm...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem_Alim -- 28 Ocak 2026; 15:34:46 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Cem_Alim

Seneler evvel Dudullu Metro Market'te bedavaya satılan biraları yağmalayabilmek için arabaya atladığım gibi soluğu marketin önünde aldım.

Sağanak yağmurda eşyalarını arabasına yüklemek için mağaza çıkış kapısının ağzına park eden uyanık vatandaş trafiği kitlemiş ilerlemiyordu, kuyruk oluşmuştu.

Kornaya abanmama rağmen adam istifini bozmadan mal yüklemeye devam edince bir hışımla arabadan indim "Ayıp oluyor ama !" diyerek bağırdım.

Adam bunun üzerine son kalan eşyasını da yükledikten sonra oradan uzaklaştı.

Arabayı alel acele park edip biralarda 36-38 kutu aldım ve valize koyduğum gibi eve dönmüştüm...

Kavgadan korkan, kaçan, tırsan senin gibi bir bireyin; o an "belki kavga çıkar" diye tomofobilinde guzu guzu ve çaresizce oturup beklemesi beklenirken, bir hışımla arabadan inip "Ayıp oluyor ama !" diye önündeki herüfü terslemesi "bu nassı iş looo" diye akıllarda soru işaretleri bırakırken, öfkenin, senin gibi guzu görünümlü bir herüfü bilem nassı bir şekle soktuğunu herkeşe göstermiş oldu..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    insanların çok zengin olması
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.