< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
maalesef ki işleyiş değişti. Önceden arıza durumunda Logitech destek ile iletişime geçince size aynı ürünü ücretsiz yolluyordu. Şimdi aldığınız yer ile görüşün diyorlar. Ben mediamarktan almıştım sol ve sağ klik bozulunca garantiye gönderdim. Tamir yapıp yollamışlar yani tuşları değişmişler. Önceden sıfırını yollayan bir firma iken, şimdi penta vb. yerler bakıyor ve tamir yoluna gidiyor. Logi destek sistemini suistimal edenlerinde olduğu doğrudur, onlarda haklı bir yerde. Ondan salmışlar bence. Bizimde hatalarımız var, onlarında hataları var aslında. Daha önceden de tespit ettiğim gibi ne hikmetse garanti bitmeden önce sürekli mouse klikleri gidiyor ya çift basıyor ya hiç basmıyor. Destek yine sıfırını yolluyordu bu durumda telafi ediyordu ama şimdi öyle bir durum yok. İç malzemeleri önceden beri düşük kullanıyorlar. atıyorum 20 milyon tıklama koyabilecekken, 5 milyon tıklama koyunca ömrü çabuk doluyor. Bende çok fazla logitech ürünü aldım kullandım filan ama artık başka markaya geçmenin vakti geldi. Gidip silent mouse klavye set aldım. Silent özelliği çok çabuk gitti eskiye döndü klavye. Şarj edilebilir pil takayım dedim. Sapıtıyor, illa düz pil kullanıp geçicen. Şu an Asus klavye ve mouse araştırıyorum. Bazı özellikleri cezbedeci. Belki daha iyileri bile vardır dediğim gibi bakıyorum. Logitech te daha düşünmem açıkcası bundan sonra. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mob411 -- 27 Ocak 2026; 17:0:4 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master_Sergeant -- 27 Ocak 2026; 17:27:50 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|