Şimdi Ara

Logitech Ürünlerinin Aslında Garantili Olmaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
94
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Klavye mouse konusunda her zaman Logitech den alışveriş yapan biriydim. Belki şimdiye kadar 50 ye yakın ürünü kullanmisimdir.
    7-8 ay önce pebble Keys 2 klavye aldım. Klavyenin tuşları calismamaya başladı. Normalde böyle durumlarda kenara atar geçerim. Garantili ürün sorayım dedim. 10 gün boyunca mailleştik. İşi o kadar yokuşa sürüyorlar ki. En son aldığınız yerle iletişime geçin diyip kapattılar.
    İnternette her yerde Logitech çok ilgili, hemen ilgileniyorlar yenisini gönderiyorlar diye yorumlar okuyorum. Bunlara kesinlikle inanmayın.
    Yeri geliyor Logitech olsun diye 10 kat fazla para veriyoruz. Paranıza yazık etmeyin.
    Eğer benim bilmediğin bir şey de varsa lütfen yardımcı olun, çünkü ben kesinlikle bir daha asla Logitech ürünü almayacağım ve aldırmayacağım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Logitechgaranti 10 numaraydı. Ama her güzel şeyi mahvetmeyi vazife edenler sağ olsun mahvettiler. Suitimal edenler o kadar arttı ki artık adamlar umursamıyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • maalesef ki işleyiş değişti. Önceden arıza durumunda Logitech destek ile iletişime geçince size aynı ürünü ücretsiz yolluyordu. Şimdi aldığınız yer ile görüşün diyorlar. Ben mediamarktan almıştım sol ve sağ klik bozulunca garantiye gönderdim. Tamir yapıp yollamışlar yani tuşları değişmişler. Önceden sıfırını yollayan bir firma iken, şimdi penta vb. yerler bakıyor ve tamir yoluna gidiyor. Logi destek sistemini suistimal edenlerinde olduğu doğrudur, onlarda haklı bir yerde. Ondan salmışlar bence. Bizimde hatalarımız var, onlarında hataları var aslında.

Daha önceden de tespit ettiğim gibi ne hikmetse garanti bitmeden önce sürekli mouse klikleri gidiyor ya çift basıyor ya hiç basmıyor. Destek yine sıfırını yolluyordu bu durumda telafi ediyordu ama şimdi öyle bir durum yok. İç malzemeleri önceden beri düşük kullanıyorlar. atıyorum 20 milyon tıklama koyabilecekken, 5 milyon tıklama koyunca ömrü çabuk doluyor. Bende çok fazla logitech ürünü aldım kullandım filan ama artık başka markaya geçmenin vakti geldi. Gidip silent mouse klavye set aldım. Silent özelliği çok çabuk gitti eskiye döndü klavye. Şarj edilebilir pil takayım dedim. Sapıtıyor, illa düz pil kullanıp geçicen.

Şu an Asus klavye ve mouse araştırıyorum. Bazı özellikleri cezbedeci. Belki daha iyileri bile vardır dediğim gibi bakıyorum. Logitech te daha düşünmem açıkcası bundan sonra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mob411 -- 27 Ocak 2026; 17:0:4 >

• Klavyede logitech yerine asus tercih ediyorum. Ama alıştığım için yıllardır logitech g700s mouse unu kullanıyorum. Yalnız orjinal gelen switchleri 1.5 yılda çift tıklama yaparken, aliexpressten aldığım üst boarda bağlı switchler 4 yıl oldu haala ilk günki gibi tepki veriyor. Her ne kadar 20 milyon basımlık switchle gelmiş olsada kalite yerlerde. Beğenmediğimiz dandik dediğimiz çin malı switch 4 yıldır sorunsuz.

Edit: Mouse ilk arıza yaptığında penta servisinde tamir edilmişti. Dandik bir switch takıp göndermişlerdi. O switchde 1 yılını doldurmadan çift tıklama yapınca, bu sefer direkt logitechle görüştüm ve sıfır logitech g700s gönderdiler (10 yıl oldu sanırım). Bende eskisine aliexpressten hazır üst board alıp onuda kurtarmıştım. Geçen ay tamamen bozulana kadar kullandım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master_Sergeant -- 27 Ocak 2026; 17:27:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.