Şimdi Ara

yivsiz tüfek ruhsat yenilemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
84
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir yivsiz av tüfeğim var 5 yıl önce almıştım. Alırken sağlık raporu dahil silahçı halletmişti. Bir sağlık ocağı doktorunun raporu vermesi yeterli oluyor.

Fakat şimdi yenileme için yeniden sağlık raporu almam gerekiyormuş. Aile hekimi raporu vermedi ve hastahaneden almam istendi.

Sağlık kurulu heyete randevu alıp Fatih Sultan Mehmet hastahanesine gittim. Hastahane gecekondu semti gibi dışarıda birsürü prefabrik yapılar içinde saçma sapan ne nerde belli değil.

Fizik tedavi

Genel Cerrahi

Göz

Kulak burun boğaz

İşitme testi

nöroloji

İç hastalıkları

Psikiyatri

Tüm bu doktorların yanına tek tek gidip muayene oluyorsun.

En son pisikiyatri bana 580 soruluk bir test doldurmamı istedi.2 saat onu doldurdum. Bunlar hep ayrı ayrı binalarda.kar kış hastalandım.

Ertesi gün çıkacak sonuç dediler ertesi gün yine gittim. Bana Erenköy hastahanesi amatem de uyuşturuyucu testi yapmamı istediler.

1 gün sonrada oraya gittim.Polis eşliğinde adamın yanında işiyorsun adamda bakıyor gerçekten idrar senin alettenmi çıkıyor falan diye.Tam bir rezillik.

1200 lirada heyete ödedim.

şimdi sonucu bekliyorum.

Bukadar insanı perişan etmelerinin sebebi bana sorarsanız insanlar bukadar zahmete girsinki bu zorluk caydırıcı olsun yasal yoldan almasınlar. illegale yönlensinler.Tüfek ruhsatı için geldim diyorum teröristmişim gibi bakıyorlar. 1 tane sabıkam yok, borcum yok askerliğimi yapmışım her koşulu karşılıyorum böyle insana ızdırap vermek nedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jackal___61 -- 21 Ocak 2026; 15:33:56 >

• Bir aralar almayı düşünüyodum şimdi hiç düşünmeye gerek yokmuş. Yuh yani bu kadar prosedüre gerek var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben aile hekimime gittim, beni hastaneye nöroloji ve ruh hastalıklarına yönlendirdi. buralara girip çıktım ve çok kolay bir şekilde sağlık raporu aldım. Yivsiz tüfek için heyete girmenize gerek yok diye biliyorum. Tabancada heyete giriyorsunuz

bana neden böyle yaptılar anlamadım kafayı yiyecem

Benim ikematgahım küçük bir ilçede hocam jandarma bölgesi. ruhsat işlerini oradan yaptım. Bana da internette en zoru sağlık raporu dediler ama toplamda 1 saat sürmedi almam en kolayı sağlık raporu oldu. Jandarmanın sisteminden aldığım için zorlandım sadece. Büyük şehirlerde bu işler sıkıntılı diye biliyorum ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siteamsorunsali -- 21 Ocak 2026; 21:49:6 >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.