|
Bir yivsiz av tüfeğim var 5 yıl önce almıştım. Alırken sağlık raporu dahil silahçı halletmişti. Bir sağlık ocağı doktorunun raporu vermesi yeterli oluyor. Fakat şimdi yenileme için yeniden sağlık raporu almam gerekiyormuş. Aile hekimi raporu vermedi ve hastahaneden almam istendi. Sağlık kurulu heyete randevu alıp Fatih Sultan Mehmet hastahanesine gittim. Hastahane gecekondu semti gibi dışarıda birsürü prefabrik yapılar içinde saçma sapan ne nerde belli değil. Genel Cerrahi Göz Kulak burun boğaz İşitme testi nöroloji İç hastalıkları Psikiyatri Tüm bu doktorların yanına tek tek gidip muayene oluyorsun. En son pisikiyatri bana 580 soruluk bir test doldurmamı istedi.2 saat onu doldurdum. Bunlar hep ayrı ayrı binalarda.kar kış hastalandım. Ertesi gün çıkacak sonuç dediler ertesi gün yine gittim. Bana Erenköy hastahanesi amatem de uyuşturuyucu testi yapmamı istediler. 1 gün sonrada oraya gittim.Polis eşliğinde adamın yanında işiyorsun adamda bakıyor gerçekten idrar senin alettenmi çıkıyor falan diye.Tam bir rezillik. 1200 lirada heyete ödedim. şimdi sonucu bekliyorum. Bukadar insanı perişan etmelerinin sebebi bana sorarsanız insanlar bukadar zahmete girsinki bu zorluk caydırıcı olsun yasal yoldan almasınlar. illegale yönlensinler.Tüfek ruhsatı için geldim diyorum teröristmişim gibi bakıyorlar. 1 tane sabıkam yok, borcum yok askerliğimi yapmışım her koşulu karşılıyorum böyle insana ızdırap vermek nedir. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jackal___61 -- 21 Ocak 2026; 15:33:56 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt