|
12 senedir bu forumdayım; kimseyi engellemedim ve her görüşe saygım var. Ancak iş hakaret, aşağılayıcı cümle ve kelimelere gelince genelde şikâyet ederim. Bu şikâyetin sonucu ise beni şaşırttı. Bu üye bana “bacım” diye hitap etti. Ben de mesajını şikâyet ettim, ancak yönetici “yapılacak bir işlem yok” şeklinde cevap gönderdi. Bir erkeğe “bacım” denmesi çoğu durumda alaycı, küçümseyici ya da provokatif algısı değil mi? Şimdi siz değerli adminlere sormak istiyorum. Forumda birisi size “bacım” diye hitap etse hoşunuza gider mi? 2010’da benzer bir durumda, bir üye başka bir üyeye “bacım” dediği için 4 gün ceza almış. Konuda bir yönetici de verilen cezanın doğru olduğunu savunmuş; yani o dönemde mantıklı olan yapılmış. Peki şimdi ne değişti? Neden şikâyetimde “işlem yapılacak bir durum yok” denildi? Sadece öğrenmek istiyorum. ![]() ![]() 2010
Bacım Demek Hakaretmi? | DonanımHaber Forum https://forum.donanimhaber.com/bacim-demek-hakaretmi--42163259![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 14 Ocak 2026; 15:50:23 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt