< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Straw777 -- 30 Aralık 2025; 14:58:59 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Turknet Vae Fiber ile birlikte ikinci abonelik olarak Gigafiberi kullanmak
1 Mobil
-
-
Vae fiber aboeliğin gigafibere geçer ve vae iptal olur. Türknet gigafiber olan adreste vae den abonelik vermiyor diye biliyorum. Şuan vae aboneliğini başka alternatif firmaya taşıyıp onu aktif bırakıp türknet den de gigafiber alabilirsin.
_____________________________ -
Türknet kendi altyapısı bulunan yerde VAE hizmet vermez, geçiş yaptığınız anda o eve bir daha VAE Türknet internet alamazsınız, aynı anda iki altyapı üzerinden Türknet size hizmet vermez.
Tek çareniz üstteki arkadaşın bahsettiği çözümdür. Önce Türknet'i GigaFiber'e geçiş yaptırın, sonra VAE hattı boşa düşeceği için oradan Türknet hariç bir firma ile yeni bir abonelik alabilirsiniz.
_____________________________ İstanbul'un orta yerinde nezih bir semtte 16 yıldır DSL kullanan Forum üyesi.
Fiber gelsin diye yıllarca uğraştı, yapmadığı şey kalmadı ama başaramadı.
Taşındım ve artık GigaFiber kullanıyorum Keenetic Hopper AX3000
ASLA FİBER GELMEYEN ADAMIN HİKAYESİ -
gigafiber'e geçmek zorunda değilsin onlar rica ederler sen istemiyorum dersin bahane bulursun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Aileden biri gigafiber e abone olur TT vae den hizmet de aktif kalır, çift fiberin olur.

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler