Şimdi Ara

The Long Walk (2025)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Ray, yüz gencin dahil olduğu bir yarışa katılmaya karar verir. Yarışın sonunda kazanana istediği her şeyi yapabilme lüksü verilecektir. geri kalan doksan dokuz kişi ise ölecektir.Ray’ın yapması gereken tek şey merhameti olmayan bu ölüm yürüyüşünde hayatta kalmaktır. Kural basittir; sadece belirtilen hızda koşmak gerekir. Eğer yavaşlarsanız veya durursanız yetkililer tarafından uyarı alırsınız ve üç uyarı vurulmanıza neden olacaktır.

Orijin işleri seviyorum. tavsiye ederim

ımdb
    The Long Walk (2025) ⭐ 6.7 | Horror, Sci-Fi, Thriller
    https://www.imdb.com/title/tt10374610

Bence güzel bi iş olmuş. Verilmek istenen hisleri ve düşünceleri aldım.

Puanım 10/6.4

(Hocam 100 değil buarada. 50 kişi.)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bu filmi izlediğimde filmin konusu olmadığı için -ben de açmaya değer bulmadığımdan- En Son İzlenen Filmler konusunda yzmıştım ama üzerinden aylar geçince ayrıntıları unutmuşum. Oradaki kritiğimi forumun işe yaramaz arama fonksiyonuyla bulmaya çalışmayacağım. Ama filmi beğenmediğimi, özellikle sonunun saçmalıklar silsilesiyle bittiğini; akıl, mantık ve daha da önemlisi gerçekçilikten epey yoksun bir son ile bittiğini hatırlıyorum. Hiçbir mantık zerresi bulunmuyordu. Zaten zorlama bir yapım için bu final filmi daha da aşağıya çekmişti. Farklı bir şey yapmaya çalışalım derken amaçsızlıktan film farklı yerlere sapmaya çalışmış, dramalar yaratmaya çalışmış, filmin altı doldurulamamış, filme doğal bir dert kazandırılamamış, ortaya bomboş bir yapım çıkmış. 5/10 vermişim, benden alabileceği maksimum torpilli puan bu kadar olabilmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 29 Aralık 2025; 9:29:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.