|
Herkese selamlar. Hastanede başımdan gerçekten talihsiz bir olay geçti, ne yapacağımı bilemiyorum. Dahiliyeden kan testi/vitamin değerlerimi ölçtürmek için randevu almıştım. Randevu günü hastaneye gittim, sıra aldım ve beklemeye başladım. Sıra bana gelmeden doktor odasının kapısı açıkken önceki hastasına bağırıp azarladığını gördüm. Sıram gelmek üzereyken doktorun odasına sıra numarası yanmadan biri girdi ben de kapı eşiğinden “Hocam sırada ben vardım” dedim. Doktor “Çık dışarı, içeride hasta var” dedi. Ben de hiçbir şey demeden uzatmadan çıktım. O hasta çıktıktan sonra benim sıram yandığında odaya girdim ve vitamin değerlerimi ölçtürmek istediğimi söyledim. Doktor bu kez “Senden önce giren hasta engelliydi, onların önceliği var. Sana hesap vermek zorunda değilim, sen kimsin?” dedi. Doktor oldukça sinirliydi ve azarlayıcı bir üslupla konuşuyordu. Ben de ortam yatışsın diye “Bilmiyordum hocam, insanlarla uğraşmak zor; sizi anlıyorum, biraz sakin olalım” dedim. Doktor da “Senin gibi salaklarla uğraşmak zor” dedi. “Tamam, muhatap olmayalım, ben memurum; muayenemi olayım gideyim” dediğimde ise “Defol git, muayene etmiyorum. Birde memursun, sana beyaz kod veririm, başını yakarlar, uğraşırsın” gibi şeyler söyledi. Açıkçası sinirlerimle oynayıp beni tahrik etmeye çalışıyor gibiydi. Ben olay büyümesin diye ayağa kalkıp "Benimle böyle konuşamazsınız defol git diyemezsiniz sizi şikayet edeceğim" dedim, çıkmak isterken doktor üzerime yürüdü "Defol git nereye şikayet edersen et" dedi ve boğazımı sıkarak beni itti. Kapıya yöneldim, çıkıp gitmek istedim kapıyı açtım çıkacağım ama bu sefer arkamdan “Güvenlik!” diye bağırdı. Güvenlik gelirken de arkamdan itti ve üzerime doğru tekrar yürüyünce ben sadece yaklaşmaması için refleks olarak kolumu kaldırıp araya mesafe koydum. Bu hareketimi sebebiyle fiziksel temas olduğu için “Darp Ediliyorum” şeklinde olayı değiştirip ortalığı ayağa kaldırdı. Güvenlikler gelip üstüme atladı. Sonrasında beyaz kod verip benden şikâyetçi oldu. İfadesinde odada kendisini tehdit ettiğimi ve göğsüne yumruk attığımı söylediğini öğrendim ve darp raporu almış. Benim ise kapıda sadece kolumu kaldırıp yaklaşmamasını sağlamam dışında herhangi bir fiziksel temasım olmadı. Buna rağmen hakkımda uzaklaştırma kararı da alınmış. Beni ilk doktorun ittiğini gören hasta kayıt memurları var ama olayı yarım yamalak gören iki hasta hemen şahit olmuş isimlerini vermişler benim ittiğimi gördüklerini söyleyerek. Bu olaydan nasıl sıyrılırım? Durduk yere başıma iş aldım. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furuns -- 25 Aralık 2025; 22:15:20 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt