Şimdi Ara

Avengers: Doomsday'den ilk fragman ve afiş paylaşıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş

• ​Merakla beklenen Avengers: Doomsday filmi için tanıtım çalışmalarına başlayan Marvel, filmden ilk fragmanı paylaştı. Bu kısa fragmanın merkezinde Chris Evans'ın hayat verdiği Kaptan Amerika var. Bu fragmanla birlikte Kaptan Amerika'nın dönüşü resmilemiş oldu. Çünkü fragman "Steve Rogers, Avengers: Doomsday'de geri dönecek" mesajıyla bitiyor.

Marvel'ın önümüzdeki günlerde benzer iki fragman daha yayınlaması bekleniyor. Çünkü ABD'deki sinemalarda bir haftadır üç farklı Avengers: Doomsday fragmanı gösteriliyordu. Bunlardan biri Kaptan Amerika'ya, biri Robert Downey Jr.'ın hayat verdiği Doctor Doom'a, üçüncüsü ise Thor'a odaklanıyordu. Bu yüzden diğer ikisinin de yakında paylaşılacağı düşünülüyor.

Avengers: Doomsday, 18 Aralık 2026'da Vizyona Girecek

Avengers: Doomsday'de Sam Wilson'ın önderlik ettiği yeni Avengers, Thunderbolts, Fantastik Dörtlü, X-Men ve Wakandalılar, Robert Downey Jr.'ın hayat verdiği Doctor Doom'a karşı güçlerini birleştirecek. Marvel evreninden çok sayıda karakterin yer alacağı bu dev filmin yönetmen koltuğunda, daha önce Infinity War ve Endgame'i de yöneten Russo Kardeşler oturuyor.

Ayrıca Bkz.Ocak ayında izleyici ile buluşacak en dikkat çekici 10 film

Filmde Anthony Mackie, Chris Hemsworth, Florence Pugh, Paul Rudd, Simu Liu, Sebastian Stan, Pedro Pascal, Vanessa Kirby, Letitia Wright gibi Marvel Sinematik Evreni'nden tanıdığımız isimlerle birlikte Patrick Stewart, James Marsden, Rebecca Romijn gibi eski X-Men oyuncuları da yer alıyor.

Avengers: Doomsday, 18 Aralık 2026'da vizyona girecek. Ondan bir yıl sonra ise Avengers: Secret Wars gelecek.

Avengers: Doomsday'den ilk fragman ve afiş paylaşıldı

• Esas fragmanı bekliyorum

• Google Veo ile yapmışlar sanırım. Bu fragmanı izlesek ne izlemesek ne.

• Vay be fragmanı izleyince duygulandım bir an

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.