< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medcezir55 -- 29 Kasım 2025; 0:7:10 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Dns işlerinden anlamıyorsan onları zaten kurcalamamışsındır o yüzden zannetmiyorum oradan olacağını. Güvenli profil de kapalı demişsin geriye tek bir şey kalıyor o da fixnet'in sana verdiği ip sorunlu, bağlandığın yerler tarafından blocklanıyor. Bu aralar fixnet'e de saldırıyorlarmış onunla alakalı olup geçici olabilir. Firma bir çok portu kapatmış mecburen diğer konuda bahseden arkadaşlar var. Onun haricinde şu an firmana ip adresini değiştirmelerini rica edip bir de öyle dene. Belki sadece o kullandığın ip sorunludur düşüncesiyle hareket ediyorum. Yine düzelmezse firma değiştirmeye kadar gider iş. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Bu çok etkenli bir konu ya. Ancak normal bir internet kullanıcısı için yani online oyunlar falan oynamayan v.s. için çok önemli değil. Bu Fixnet gibi genel olarak Türk Telekom altyapısı kullanan firmalarda pek fark etmiyor. Fark etmiyor diyorum ama işte bu saldırı v.s. gibi durumlarda fark ediyor:) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Problemin fixnet kaynaklı bende aynı şeyi yaşıyorum bazı oyunların sunucularıyla bağlantı bile kurulmuyor jitter yüksek routing problemleri var DDOS saldırısı yiyoruz yiyorlar fakat bu çok fazla uzadı 19 kasımdan beri durum bu ve bilemiyorum en iyi yurt dışı pingleri veren iss bariz olarak fixnet fakat bunun bir an önce düzeltilmesi gerek yoksa çok fazla müşteri kaybedecek. |
|
|