Şimdi Ara

50 cc motor tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • b sınıf ehliyet kullanabileceği motor tavsiyeleriniz var mı öncelikle yük kapasitesi 200kg aşağısı olmasın ve hız 60 aşağı olmasın parça ve servis sıkıntısı olmasın bilgim olmadığı için bilen arkadaşlar tavsiyeleriniz neler.

• 200kg taşıma hacimli ve en az 60km hızı olan 50cc silindir hacimli motora sahip bir motorsiklet düşünemiyorum. Piyasada bol parçası olan, alış be satışı üzmeyecek Çin malı bir motor alacaksınız. Mondial in enjeksiyonlu 50cc scooterleri var onlara bakın. Yanlız kalite beklentiniz olmasın bu motorlarda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErkBakan -- 8 Eylül 2025; 1:44:58 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Geçen yıl çıkan Rutec Grace 50 modeli var. Bende geçen yıl aldım. Bir senedir kullanıyorum tam bir f/p motoru . Araştırın bence. 70 civarı hızı görüyor. İki kişi bindiğimizde de üzmüyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• 50 cc motosiklet ile 200 kg yük taşımak motoru baya bi zorlar, çoğu 50 cc motorun maksimum taşıdığı ağırlık 150 kg civarındadır, hatta bunların çoğu da tek kişilik tasarlanmıştır, artçıya yer yoktur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    250 CC TAVSİYESİ
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.