Şimdi Ara

Daylux ü nasıl bilirsiniz? Alınmalı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Daylux; A++; 18.000 Btu/h; DTXM50N; Inverter; R32 Gazlı; Duvar Tipi Klima

Klimamız bu arkadaşlar, sizce 45bin liraya alınır mı? Daikin ile farkı var mıdır? Sensira serisinden üst segment olduğunu söylüyor yapay zeka. Ama üretim yüzünden sensira daha pahalı.

Anladığım kadarıyla midea üretiyor sanırım fakat kompresörü gibi birkaç parça Daikin tedarik ediyormuş. Nedir ne değildir bilemedim .

Benim için + yönü home asistanta kolayca entegre oluyormuş.

Acil yardım beyler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Anakart: Gigabyte z97x Gaming 5 İşlemci: i5 4690k 3.5 Ghz(Turbo 3.9) Ekran kartı: Asus R9 380 STRIX GAMING OC 4GB Ram: 8 GB Tek Modül 1600 Mhz Kasa: Zalman z3 Plus SSD:Corsair 240GB LS serisi 560MB / 535MB Monitör: Benq 2455hm 24"
  • DusuncesizAdam kullanıcısına yanıt
    9 yıldır 12.000 btü soğutmada kullanıyorum. O zaman Kumtel daylux idi. Hala memnunum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Anakart: Gigabyte z97x Gaming 5 İşlemci: i5 4690k 3.5 Ghz(Turbo 3.9) Ekran kartı: Asus R9 380 STRIX GAMING OC 4GB Ram: 8 GB Tek Modül 1600 Mhz Kasa: Zalman z3 Plus SSD:Corsair 240GB LS serisi 560MB / 535MB Monitör: Benq 2455hm 24"
  • Daylüx baya arastirdim cogu kisi sesli çalışmasından şikayetçi,şikayet vara bakarsan başka şikayetlerde var daikin bayiinde 20 m2 için sordum internette cogu yerde 12 bin yeter yazıyor dedim onlar 18 bin yeter dediler ama.daykin alırsanız 12 bin yeterli dediler ,sagolsunlar taksit yapmadilar mailorder hata veriyormus ,vazgectik bizde orada daikin 12 binlik alıcaktık,sonra mitsubishide kampanya varmis 12 binlik aldik 10 taksite

Adem helcaci sanirim videolarini izlersen bilgi sahibi olursun.

• Merhabalar, o fiyata kesinlikle alınmaz. Aynı altyapıya sahip Kaira Plus modelini çok daha uyguna alabilirsiniz. Özellik olarak da çok daha dolu bir cihazdır. Yine bu markanın da servis hizmetini Daikin'den alırsınız.

Bayinin yanlış yönlendirmesi yüzünden büyük bir hataya düşecekmişsiniz ama ödeme hatası sizi kurtarmış. Almış olduğunuz 12'lik Mitsubishi cihaz ihtiyaçlarınızı fazlasıyla karşılar. Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.