< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
Çat pat İngilizce bilmeme rağmen katılmıyorum. Siz ne düşünüyorsunuz? Bir Fransız, Alman, Çin, Arap vatandaşı kendi diliyle oynarken biz niye "köylü" oluyoruz? kıbosan %1000twitter“her oyuna türkçe dil desteği isteyen köylü arkadaşlarımıza ingilizce öğrenmelerini tavsiye ediyorum🥰” https://twitter.com/kaktusler/status/1652296468722593793?s=20 |
|
2021 Peugeot 508 1.5 BlueHDi 130HP Allure GP - AMD Ryzen 7 9700X - MSI B850 MPG EDGE Ti Wifi - Corsair iCUE LINK TITAN 360 RX LCD White - KLeev Cras V RGB 48GB (2x24) 7200Mhz CL34 White - Gainward GeForce RTX5070Ti Phoenix 16GB - Corsair iCUE LINK 6500X RGB White - Kioxia 480GB SSD - Samsung 970 Evo Plus 2TB M.2 SSD - Gigabyte GP1 1TB M.2 SSD - WD 3TB Blue HDD - Monster Aryond A32 31.5' V1.1 QHD 165hz HDR/GSync Monitör - NZXT C850 White 850W 80+ GOLD - XPG Summoner Mekanik TR Klavye - Razer Basilisk V3 Pro White 30K DPI Fare - Samsung S24 Plus 256GB Mor - Apple iPhone 13 (128 GB) Yeşil - Samsung Watch 6 44mm - Playstation 5 Slim Dijital Edition 1TB
|
|
:D Son durum nedir |
2023 dünyasında internete giren birisinin ingilizce bilmesi oyunlardan bağımsız olarak şart zaten, aksi takdirde kendisini koskoca dünyada çok küçük bir alanla kısıtlamış olur. bugün yazılan yeni bir makale, yapılan yeni bir buluş, keşfedilen yeni bir gelişmenin neredeyse tamamına ingilizce olarak erişilebiliyor. bu bağlamda bence ingilizce bilmemek biraz öz saygısızlığa giriyor insanın kendisine karşı yaptığı. tabi bu benim naçizane görüşüm. ben de eleştirdiğim bu insanlardanım zira. tabi birkaç yıla yapay zeka dil modelleri iyice gelişir ve yaptıkları motamot ve simultane olarak çok daha başarılı çeviriler bu durumu değiştirebilir ama insanın kendisinin bilmesinin, özellikle yakın gelecek için konuşuyorum, yerini tutmaz diye düşünüyorum. ayrıca tweet sahibinin üslubu da hoş değil. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkan 197 -- 12 Mayıs 2023; 4:31:21 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Ağzınıza sağlık, ülkemizde insanlar milliyetçilik konusunda o kadar bilgisiz ve eğitimsiz ki bu konuda kendini gösteriyor "ingilizce öğren" yazanlar. Dediğiniz gibi Almanya'da gayet İngilizce bilen çokca insan var ama dil desteği geliyor. Nietsche'nin güzel bir sözü var "özgürlüğün en büyük düşmanı halinden memnun olan kölelerdir" |
|
İlanın nedeni belli oldu Diablo 4 çıkışıyla birlikte resmi olarak Türkçe destekli çıkacak darısı diğer oyunlar ve firmalara diyelim artık. Umarım özellikle ilk mesajımda bahsettiğim firmalar örnek alır ve daha fazla kaliteli oyunu aylarca yıllarca beklemeden çıkışıyla birlikte Türkçe oynarız. |
ben şahsen diablo'nun dil desteğine çok sevindim. hikayesine daha çok kapılacağım fakat, oyunun end bölümünde hikaye falan bir kenara atılacak ve arpg tecrübelerimde hep ingilizce oynadığım için türkçe oynayınca bayağı bir afallayacağım için ingilizce kalmaya devam edeceğim. birçok kişi bu kısmı yanlış anlıyor, en azından ben kendimi açıklama ihtiyacı hissettim. |
Diablo 4'e geldi TR dil destegi. Umarım diger oyunlar içinde çalışırlar. |
|
|