Şimdi Ara

Kuşadası Otel Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Çok uzun yıllar boyu tatilimizi Alanya bölgesinde yaptık. Bu sene tatilimizi kısmet olursa Kuşadasın da yapmayı düşünüyoruz.

Kuşadasın da neleri gezebiliriz? Bir de daha önce Kuşadası na gidip, tercih ettiğiniz ve memnun kaldığınız otel/ oteller varsa bilgi verebilirseniz memnun olurum. Teşekkürler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Kuşadasında milli park var doğa harikası araç varsa gidilmeli , eğer aqua fantasy'de kalmazsanız Adaland aqua parka gidilmeli , yine araç varsa Efes gezilebilir bir gün.

NUTUKTAN:“Konya’ya gelmiş olan İNGİLİZ General Townshend’in isteği üzerine, kendisiyle görüşmek için, Ankara’dan hareket ederek 23 Temmuz 1922 akşamı Batı Cephesi Karargâhı’nın bulunduğu Akşehir’e gittim. Savaş plânı üzerinde görüşürken Genelkurmay Başkanı’nın da katılmasını uygun bulduk. Ben, 24 Temmuzda Konya’ya gittim. 27’sinde tekrar Akşehir’e gelmişti. 27/28 Temmuz gecesi birlikte yaptığımız görüşme sonunda, tespit edilmiş olan plân gereğince taarruz etmek üzere, 15 Ağustosa kadar bütün hazırlıkların tamamlanmasına çalışmayı kararlaştırdık.”
  • son_samuray kullanıcısına yanıt
    Palm Wings Ephesus’a git sonra ya forumdan biri önermişti Allah razı olsun de yeter tatildeyken.

/// TT Ceres 330 / MSI B850 Gaming Plus PZ / Gigabyte Aero RTX 4070 / AMD Ryzen 7800X3D / Klevv Cras V 2x16 RGB Brillant White / Lexar NM800 Pro 1 TB / Corsair MP600 Force Series 1 TB / Kingston Fury Renegade 1 TB / NZXT Kraken Elite V2 280mm White / NZXT F140 RGB / MSI A850GL White / LG GN880-B 2k Ergo / Asus ROG Falchion RX Low Profile / Logitech G Pro X Superlight 2 Dex White / Razer Blackshark V3 White / Steelseries QCK Prism XL Destiny Edition / Belkin L40 Pro / Deltahub Carpio 2.0 Wrist Rest ///
  • vaypcnet kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Arabamız var. Bahsettiğiniz yerleri mutlaka ziyaret edeceğiz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Milli parka giderseniz hemen ilk sahile girip park etmeyin şahsi tavsiyem jandarmanın izin verdiği son noktaya kadar gidin , istediğiniz beğendiğiniz yerlerde durup manzara seyredebilir veya deniz dibinde ağaç gölgesinde piknik alanı bulabilirsiniz , ve milli park,efes antik kenti,aqua park gibi geziler yaparsanız o günleri her şey dahil pahalı bir otelde geçirmek gereksiz masraf oluyor Kadınlar plajı bölgesinde uygun fiyatlı aile apartları ve martı beach gibi nispeten uygun fiyatlı oteller var. 

NUTUKTAN:“Konya’ya gelmiş olan İNGİLİZ General Townshend’in isteği üzerine, kendisiyle görüşmek için, Ankara’dan hareket ederek 23 Temmuz 1922 akşamı Batı Cephesi Karargâhı’nın bulunduğu Akşehir’e gittim. Savaş plânı üzerinde görüşürken Genelkurmay Başkanı’nın da katılmasını uygun bulduk. Ben, 24 Temmuzda Konya’ya gittim. 27’sinde tekrar Akşehir’e gelmişti. 27/28 Temmuz gecesi birlikte yaptığımız görüşme sonunda, tespit edilmiş olan plân gereğince taarruz etmek üzere, 15 Ağustosa kadar bütün hazırlıkların tamamlanmasına çalışmayı kararlaştırdık.”
  • vaypcnet kullanıcısına yanıt
    Yardımlarınız için teşekkür ederim. Çocukların yaşları nispeten küçük olduğu için şimdilik herşey dahil sistem işimize geliyor. Fakat otel çıkışı en azından 1 günümüzü gezmeye ayırmak istiyoruz. Ardından tekrar Alanya/Avsallar da bulunan yazlığımıza geçeceğiz

3 ay önce açıldı
    KKTC otel tavsiyesi
    13 yıl önce açıldı
    Marmaris için otel tavsiye?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Atlantique otelini öneririm tam aile oteli ve aquaparkı mevcut.

/// TT Ceres 330 / MSI B850 Gaming Plus PZ / Gigabyte Aero RTX 4070 / AMD Ryzen 7800X3D / Klevv Cras V 2x16 RGB Brillant White / Lexar NM800 Pro 1 TB / Corsair MP600 Force Series 1 TB / Kingston Fury Renegade 1 TB / NZXT Kraken Elite V2 280mm White / NZXT F140 RGB / MSI A850GL White / LG GN880-B 2k Ergo / Asus ROG Falchion RX Low Profile / Logitech G Pro X Superlight 2 Dex White / Razer Blackshark V3 White / Steelseries QCK Prism XL Destiny Edition / Belkin L40 Pro / Deltahub Carpio 2.0 Wrist Rest ///
  • en son iki sene öncesi için kuşadası otele gitmiştim o da seven for life istersen inceleyebilirsin

fakat ne hizmet ne fiyat anlamında antalya ile kıyaslanamaz

bir kaç kez gittim kuşadasında bilindik otellere

hep hüsran oldu

antalyada ortalama bir otelden kat be kat keyif alıtrsınız

ve fiyat olarka çok daha ucuza gelmiş olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.