Şimdi Ara

Marmaris için otel tavsiye?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
9.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Erken rezervasyon için tam zamanı diye düşünüyorum.
    Marmarise gitmek istiyoruz bu sene ailecek ve otel tavsiyesi almak istiyorum sizlerden.
    5 yıldızlı otel seçip otelde kalmak mı ya da 3 ya da 4 yıldızlı bir otelde kalıp çevreyi gezmek mi açıkcası bunada karar veremedim..
    Ben eşim 10 yaşında kızım ve 10 aylık oğlum olcak.
    5 yıldızlı ve 4 yıldızlı tavsiye edebileceğiniz ve çok memnun kalırsınız dediğiniz otel ya da oteller hangileridir yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar.
    tşk.

• Selamlar,

Marmariste Mares ve Martı her zaman kaliteli otel olarak bilinirler. Ancak en pahalılarıdır.
    Ve Herşeydahile gidecekseniz en pahalı herşeydahillere gitmenizi tavsiye ederim, çünkü gerisinde kalite ciddi düşüyor.
    Ben Herşeydahil tercih etmem elimden gelse.

3 4 yıldızlı çok otel oldugu icin aklıma gelmiyor. Temiz Bir Apart Otel En iyisidir aslında.
    Çogu yerde çok ucuz yabancı turist olacak ve hoşunuza gitmeyecegini düşünüyorum. 3 4 yıldızlı otellerde benzer durumdadır çoğunlukla iyi araştırmak lazım küçükleri.
    kaliteli, pahalı ancak hakkını veren oteller ( herşeydahil olmayanı varsa süper)
    Martı
    Mares Grand Yazıcı
    5 yıldızlı otellerdir, martının önündeki deniz çok iyidir( tam kumsal - digerleri iskele + kumsal )

hepsi aynı yürüyüş yolu üzerinde denize sıfırdır, maresin konumu dolayısıyla tüm marmarise hakim odaları vardır. Yamaçtadır, orman içinde ve güzel a la carte restoranları vardır. Herşeydahil değilse tercih edilir.ayrıca bazı otellerin villaları var, villa da 4 kişi uygun oluyor.... denize sıfır, isteyene tavsiye edilir....

İyi Günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wreith -- 18 Aralık 2013; 11:56:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: wreith

Selamlar,

Marmariste Mares ve Martı her zaman kaliteli otel olarak bilinirler. Ancak en pahalılarıdır.
    Ve Herşeydahile gidecekseniz en pahalı herşeydahillere gitmenizi tavsiye ederim, çünkü gerisinde kalite ciddi düşüyor.
    Ben Herşeydahil tercih etmem elimden gelse.

3 4 yıldızlı çok otel oldugu icin aklıma gelmiyor. Temiz Bir Apart Otel En iyisidir aslında.
    Çogu yerde çok ucuz yabancı turist olacak ve hoşunuza gitmeyecegini düşünüyorum. 3 4 yıldızlı otellerde benzer durumdadır çoğunlukla iyi araştırmak lazım küçükleri.
    kaliteli, pahalı ancak hakkını veren oteller ( herşeydahil olmayanı varsa süper)
    Martı
    Mares
    Grand Yazıcı
    5 yıldızlı otellerdir, martının önündeki deniz çok iyidir( tam kumsal - digerleri iskele + kumsal )

bunlara ek, 2 sene önce tadilat geçiren FAntasia De Lux ismini alan bunlardan küçük 4*bir otel var, eski hali de çok iyiydi , martının yanındadır
    hepsi aynı yürüyüş yolu üzerinde denize sıfırdır, maresin konumu dolayısıyla tüm marmarise hakim odaları vardır. Yamaçtadır, orman içinde ve güzel a la carte restoranları vardır. Herşeydahil değilse tercih edilir.ayrıca bazı otellerin villaları var, villa da 4 kişi uygun oluyor.... denize sıfır, isteyene tavsiye edilir....

İyi Günler

Tşk ederim

• GRANDYAZICI CLUB MARMARİS PALACE
  • önemli değil iyi tatilller şimdiden
  • Marmaris'te benim beğendiğim en güzel yer Turunç. Şirin bir belde, mükemmel bir koy. Çok fazla kalabalık değil, pansiyondan yıldızlı otellere kadar seçenek var. Fiyatlar makul, büyük marketler de var, yiyecek içecek alış verişi de çok uygun.
    Ayrıca Marmaris -turunç tekne ile ulaşımı da ayrı bir keyif. Turunç'ta iki kez kaldık. Birincisi Turunç Otel'de, ikincisi ise sahilde pansiyonda. İkisi de çok güzeldi.
    Deniz kenarındaki bu otelin yeri de çok güzel :http://www.diplomathotel.com.tr/indextr.html

Turunç'u kesinlikle tavsiye ederim...

• Arkadaşlar otel tavisyesi vermişler zaten,daha düşük bir yıldızlı otelde kalıp çevreyi gezmek dersen Marmaris merkezli yakın çevresinde tarihi turistik yerler pek yok. 1 gününüzü ayırsanız yeterli.İstikamet olarak Datça ve Knidos a gidersiniz yeterlidir( 1 gün alır). Marmaristen genelde Mavi Turlar kalkar.Oraya gittmişken bu sene için olmasa ilerde gitmek için bağlantıları araştırırsınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Konya için otel tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    SAPANCA için tavsiye yerler...!
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.