|
Öncelikle bu konu başlığı sadece burada bahsedilen Uygulamaya aittir. Muhteşem özellikleriyle yönetim işlemlerinizi kısa sürede halletmenizi sağlar. Apartman yönetim sistemi, web sitesi, uygulaması satıcıları reklam ve pazarlama amaçlı mesaj yazmasınlar. Aradığını bulmak isteyenlerden ağır küfür yedikleri belli ve kulakları çınlatabilir. Böyle konulara b.. sineği gibi üşüşüyorlar. Program işletme defteri mantığıyla çalışır. İşletme defteri kullanılan her yönetimde kullanılabilir. Apartman, site, kooperatif, hobi bahçeleri vb. Hatta aidat toplanan her yerde(kurumlarda çay parası toplama vb bile) çalışabilir. Önce bir yönetim oluşturulur, yönetime ait bloklar eklenir ve bloklara ait daireler. Banka hesap hareketlerini tek tuşla içeri aktarabilir. Aynı şekilde excelde kopyala-yapıştırla hazırlanabilen binlerce aidat tanımını da tek tuşla içeri aktarabilir. Kasadaki parayı demirbaş, sarfiyat, gecikme tazminatı vb kalemlere göre tutar. Hesap kuruş şaşmaz. Gecikme tazminatı etkinleştirilirse geciken aidatlara tazminatları otomatik hesaplar. Kolayca yönetime ait borç listeleri oluşturabilir. Bu listelerde herkes durumunu görebilir. Hemen PDF olarak gruplarda paylaşılabilir. Gelir-giderleri işletme defteri sayfaları olarak alt toplamlar vb. bilgileriyle beraber çıktı verebilir. İstenirse sürekli A4 olarak da çıktı verebilir. 64 Bit Access uygulamasıdır. Bilgisayarda Office yüklü olmalı yada 64 Bit Access Runtime yüklü olmalıdır. Daha fazla güncel özellikler için lütfen linki kullanın. bilgisayar bilişim | bbnetApartman Site Kooperatif Hobi Bahçesi Yönetim Programı https://www.bilgisayarbilisim.net/konular/apartman-site-kooperatif-hobi-bah%C3%A7esi-y%C3%B6netim-program%C4%B1.149078/< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exelsior -- 8 Aralık 2025; 14:19:23 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler