Bildirim
5000 Tl acil sistem tavsiyesi(örnek ss)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
İşlemci 3600 ve ram 8gb olsun. Daha sonra 8GB ram eklenir. www.vatanbilgisayar.com
AMD Ryzen™5 3600 Soket AM4 + Wraith Stealth 3.6GHz - 4.2GHz 32MB 65W 7nm İşlemci fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dahttps://www.vatanbilgisayar.com/amd-ryzen5-3600-soket-am4-wraith-stealth-3-6ghz-4-2ghz-35mb-65w-7nm-islemci.htmlwww.vatanbilgisayar.com
Crucial 8GB Ballistix Sport LT Gray DDR4 3000MHz CL15 1.35V PC Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dahttps://www.vatanbilgisayar.com/crucial-8gb-ballistix-sport-lt-gray-ddr4-3000mhz-cl16-1-35v-pc-ram.html_____________________________
-
3600 o kadar gerekli mi hocam ? 8 gb ramle pubgde falan fps düşüşü yaşayanlar olmuş o yüzden 16 diye düşünmüstüm ama?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Bende bu 2gün içerisinde bilgisayar topluyorum. Diyelim ki bu resimdekileri aldım kasa için başka bir şey almama gerek var mı? daha önce hiç bilgisayar toplamadım _____________________________ BİLKENT ÜNİVERSİTESİ -
Ram sonra eklenir. Bu işlemcinin tek çekirdek performansı 2600'dan çok iyi. Pişman olmazsın. _____________________________
-
Tamamdır hocam sağolun
Başka bir seye gerek yok, kasa içinde kendi psu da geliyor hocam.quote:
Orijinalden alıntı: DarK BrotherS
Bende bu 2gün içerisinde bilgisayar topluyorum. Diyelim ki bu resimdekileri aldım kasa için başka bir şey almama gerek var mı? daha önce hiç bilgisayar toplamadım
anladım hocam teşekkür ederimquote:
Orijinalden alıntı: Tayyarahmet
Başka bir seye gerek yok, kasa içinde kendi psu da geliyor hocam.
Alıntıları Göster_____________________________ BİLKENT ÜNİVERSİTESİ
Sayfa:
1
Benzer içerikler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler