Şimdi Ara

Klima Tavsiyeleri [ANA KONU] (3388. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: bayugur Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 11 Misafir (5 Mobil) - 7 Masaüstü5 Mobil
5 sn
67.752
Cevap
1.008
Favori
5.267.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
105 oy
Sayfa: önceki 1...1694...3385338633873388
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Sizin adınıza üzüldüm.

Ben de hem evde hem de işyerinde aynı markayı kullandığımız için tercih etmiştim. Malesef benzer sorunları yaşıyoruz ancak sorun olarak görünmüyor üretici ve servis tarafından.

Hangi ilgiliye/bilgiliye sorsam emiş sıcaklığı ile üflediği sıcaklığa göre normal diyor. Eski klimalar gibi düşünmeyecekmişiz :))

Ben böyle kabullendim. Yerine uygun bir zamanda başka bir klima bakacağım diyorum ama her defasında uğraşmamak adına vazgeçiyorum. Bunu da çıkarabilirsem elden çıkaracağım. Ya da başka bir odaya kaydırılabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Insanlar bilsin , duysun, biz yandik onlar yanmasin. Bir malin kotü oldugunu 100kisi anlatir. Iyi oldugunu 10 kisi anlatir. Beko/ arçelik klima yapmiyor, klimamsi bir cihaz yapiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joje -- 13 Eylül 2026; 16:23:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bir ara kullanılan kompresörün kapasitesi ile ilgili bir husus belirtilmişti ancak sizinki 12.000 BTU zaten. Onda sorun yok deniyordu.

“1.5 yıla yakındır arçelik 12325 modelini kullanıyorum dış ünitesi sessiz kendisi sessiz kumandası çok iyi, soğutma performansı gayet iyi. tek eksiği wi-fi olmaması ama onunda çözümü var aparat ile halledilebiliyor. servis takıyormuş.”

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kırmızı23 -- 13 Eylül 2026; 16:44:54 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kırmızı23 kullanıcısına yanıt
    Sizin adınıza sevindim yazmalıyım bu mesajınıza.

Bir önceki mesajımda belirttiğim hususu dile getirmişsiniz. Hangisi normal bilemiyorum. Sizin yaşadığınız mı, bizim yaşadığımız mı?

Geçenlerde bir başka konuda sormuştum, 4 - 5 derece üfleme sıcaklığı alınması gerektiğini ifade eden birine ama sanırım yanıt gelmedi. İnsan böyle mesajları görünce, değil 5 derece, 10 derece olsa yine iyi diyor. Ama gerçekler malesef bu tarafta çok farklı.

Konuyu fazla uzatmadan, ürünü de kötülemeden, soranlara yaşadıklarımı anlatıp, hatta demo yapıp, fikirlerimi belirtiyorum.

Eskişehir de yaşıyorum. Konfor kişiden kişiye değişir. Ben ağustos sicaklarinda ( ve neminde) 48 Saat neredeyse kapatmadım. Geceleri cok nemli oluyor Eylül ortasında bile) 2/3 Saat evi havalandırma yapıyorum ve klimaya geçiyorum. Evi nem oranı yaklaşık % 45 uç nem oranı %52 olacak şekilde ayarlıyorum konforumu nem oranına göre ayarlayınca müthiş arttı tavsiye ederim. ( mesela haziranda hergun yağış olmasına ve sıcaklık düşük olmasına rağmen evde bir odayi kapatıp cok rahat kuruttum. Üstelik hiç deterjan vs kokusu olmadan) isi nem dengesini bolgenizdeki meteoroloji verilerine takip edin bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blc26 -- 14 Eylül 2026; 10:9:20 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • joje J kullanıcısına yanıt

Aynı durum 2 arkadaşa aldırdığım LG Dual Cool Plus modellerinde de var. Bir tanesi berberim de var. Üflemeleri çok zayıf, yeteri kadar soğuk üflemiyorlar. Hedef sıcaklık ile oda sıcaklığı arasında çok fark olmasına rağmen cihaz tam kapasite çalışmıyor. İşi gücü hemen elektriği kısmak. Bence cihazlarda ciddi bir yazılım hatası var. Adamlara ayıp oldu o kadar para verdirttik pişman oldum.

trendyol.com
    Kaira Plus DTXR25P 9000 BTU/h A++ Wifi Inverter Super Ionizer Duvar Tipi Klima (Montaj Dahil) - Fiyatı, Yorumları
    https://ty.gl/ycq4egqi7gm7a

İkisi arasında veya bu bütçede ne önerirsiniz?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• arkadaşlar yaz/kış için gree airy 12000 btu klima almayı düşünüyorum. fiyatı 58.400 gözüküyor kendi sitesinde. bu ürün hakkında ne dersiniz? benzer fiyata şunu al diyeceğiniz bir ürün var mıdır?

18.000 BTU olanını yaz kış köy evinde kullanıyoruz. Ayı gibi güçlü bir cihaz, enerji tüketimi SEER ve SCOP değerleri de iyi.

Gree 6 yıl da garanti veriyor zaten.

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.