Şimdi Ara

Mesaj sayım neden artmıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Benim de dikkatimi çekti, neden artmıyor mesaj sayım? O kadar post kasıyorum konu dışında. Yönetimin kirli bir oyunu mu bu?
  • konu dışında yazılan mesajlar sayılmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: ricardocruz14

konu dışında yazılan mesajlar sayılmaz

Yapma ya, desene bunca gündür boşuna uğraşmışım.

• siz sazan numarası yaparsınızda ben yapamazmıyım
  • quote:

Orjinalden alıntı: salpyilmaz

quote:

Orjinalden alıntı: ricardocruz14

konu dışında yazılan mesajlar sayılmaz

Yapma ya, desene bunca gündür boşuna uğraşmışım.

Bu saate kadar boşuna mı takıldık şimdi konu dışına
  • DH'yi protesto ediyorum. Mesaj sayısı artmayacaksa veri tabanına neden ekliyolar ki bu mesajları?

Konu dışında 10 mesajın 1 mesaj artırmasını talep ediyorum. Oylamaya açıyorum.

ekleme: Telekoma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serdar -- 10 Mayıs 2007; 3:32:03 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mesaj Sayısı Olayı (Gerçek)
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

DH'yi protesto ediyorum. Mesaj sayısı artmayacaksa veri tabanına neden ekliyolar ki bu mesajları?

Konudışında boşuna uğraşıyoruz gel Forum İnternet te telekoma bir iki ban çekelim

• quote:

Orjinalden alıntı: samplus

quote:

DH'yi protesto ediyorum. Mesaj sayısı artmayacaksa veri tabanına neden ekliyolar ki bu mesajları?

Konudışında boşuna uğraşıyoruz gel Forum İnternet te telekoma bir iki ban çekelim

Antidepresan etkisi var resmen. Üstelik mesaj sayısı da artıyor...

BAN TELİ diye bi topic açsak internet bölümünde içini de telekoma banla doldursak gereksizlere taşınana kadar ne kadar süre geçer sence?

• quote:

quote:

quote:

BAN TELİ diye bi topic açsak internet bölümünde içini de telekoma banla doldursak gereksizlere taşınana kadar ne kadar süre geçer sence?

vallahi öyle bir ton topik var hala ordalar hatta 5 6 tanesi bizzat tarafımdan açılmış. 2 tane hortlatsak yeter

• "Gereksiz internet hortçuları kulübü" kuralım. Tutar heralde...
  • quote:

"Gereksiz internet hortçuları kulübü" kuralım. Tutar heralde...

konudışına mı?
  • interentte açsak bile gereksizlere taşınır
  • yoo konu dışına açalım burda herkes bir kulüp kurmuş bizimde olsun bir kulübümüz. hadi aç geliyorum. orda hortlatacağımız topikleri ayarlarız. kulübe dahil olmak içinde. mesela eknik yardımda bir topiğin linkini veririz. hortlattırırız onu. ve kulübe alırız user ı
  • quote:

yoo konu dışına açalım burda herkes bir kulüp kurmuş bizimde olsun bir kulübümüz. hadi aç geliyorum. orda hortlatacağımız topikleri ayarlarız. kulübe dahil olmak içinde. mesela eknik yardımda bir topiğin linkini veririz. hortlattırırız onu. ve kulübe alırız user ı

Açalım bakalım. Kilit olur benden söylemesi.
  • quote:

quote:

yoo konu dışına açalım burda herkes bir kulüp kurmuş bizimde olsun bir kulübümüz. hadi aç geliyorum. orda hortlatacağımız topikleri ayarlarız. kulübe dahil olmak içinde. mesela eknik yardımda bir topiğin linkini veririz. hortlattırırız onu. ve kulübe alırız user ı

Açalım bakalım. Kilit olur benden söylemesi.

bence eğlenceli olur

• iyi geceler yaa
  • quote:

quote:

quote:

quote:

vallahi öyle bir ton topik var hala ordalar hatta 5 6 tanesi bizzat tarafımdan açılmış. 2 tane hortlatsak yeter

genelde boş konuşunca artmıyor mesaj sayısı o yuzden anlamlı yazılar yazmak gerek. bu arada 1-2 BAN'da ben yolluyum ttnete sevgilerle...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.