Şimdi Ara

MERTER'DE METROBÜS KAZASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar az evvel olay yerinde ölü olduğu yönünde konuşmalar vardı şu an sadece metrobüs ve minibüs sürücülerinin yaralı olduğu biliniyor

quote:

Alınan bilgiye göre, Atatürk Havalimanı'ndan Topkapı istikametine giden 34 MTT 12 plakalı minibüsle karşı yönden gelen 34 TP 2277 metrobüs, henüz belirlenemeyen bir nedenle çarpıştı.

Kazada yaralanan minibüs ve metrobüs sürücüsü, araçlarında sıkıştı. Durumun bildirilmesi üzerine, olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Kaza nedeniyle D-100 karayolu çift taraflı olarak trafiğe kapanırken, itfaiye ekiplerinin sürücüleri araçlarından çıkarmak için yaptığı çalışma devam ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tread lightly -- 17 Kasım 2014; 1:37:52 >

• Hic sasirmadim turkiye burasi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevizlibagdan itibaren yuruyorum

• Metrobüs nasıl çıkıyor abi nasıl kullanıyorlar direksiyonu kitle bas gaza dümdüz gidiyor aklım almıyor

Allah yardımcıları olsun yaralananların

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir metrobüs nasıl kaza yapıyor la

edit: minibüsle çarpışmış hala aklımda deli sorular

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PENDRAG0N -- 17 Kasım 2014; 1:29:39 >
  • türkiye gibi bi yerde şaşırılmaması gerekilen bir durum
  • Şaka gibi anasını satayım. Metrobüsle minibüs çarpıştı nedir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 15 Ölü mü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gianuzzi Yarımayı -- 17 Kasım 2014; 1:33:51 >
  • Olayı bizzat canlı gördüm beyler direkler falan devrildi bomba patlar gibi ses çıktı olay yerindeydim cidden çok kötü bi durum metrobus şoförü en son sıkışmıştı inşallah kurtulmuştur

Edit : 15 ölü falan yok ayrıca yolcuların hepsi indi burnu bile kanamadan sadece şoför ağır yaralandı bide e5 e girince bi arabaya çarpmış araba pert olmuş o araçtakilerin durumunu bilmiyorum ama 15 ölü falan yok tamamen yalan 2-3 yaralı var maksimum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sam B. -- 17 Kasım 2014; 1:35:40 >
  • Baya karisik buralar

• Bu yagmurlu havada koklerse duz yolda cikar tabi o dumduz yoldan duraklara girerken sadece bi sag sol yapiyorlar direksiyonu o kadar nasil kaza yapiyorlar anlam veremiyorum

• beylikdüzünden ayvansaraya kadar olan kısma hafif raylı sistem neden yapmıyorlar

illa yerin altına da yapmalarına gerek yok metrobüs yolunun üstüne döşeseler rayı zor bir şey mi

ayvansaraydan söğütlü çeşme arası "ayvansaray-halıcıoğlu" köprüsü ve "boğaziçi köprüsü" var diye sıkıntı olur diyolar

ama ondan öncesinde neredeyse 30 durak var

neden yapmıyorlar bir nedeni var mı merak ediyorm

bu metrobüs şöförlerinin maaşı ne kadar bilen var mı?
  • şöyle saçma yorumlara bitiyorum... burası Türkiye, sanki dünyanın başka hiç bir yerinde böyle kazalar olmuyor. Kendi ülkesini bu kadar yerden yere vurup hemen asan kesin bi millet yoktur
  • Işten bir saat erken çıktım. Normal saatimde çıksaydim muhtemelen orada ben de olacaktım. Allah yardım etsin kazazedelere..

• quote:

Orijinalden alıntı: _bluescream_

türkiye gibi bi yerde şaşırılmaması gerekilen bir durum

Yaw he he Türkiye gibi bir ülke ne alaka şimdi ingiltere,almanya vb ülkelerde hiç mi kaza olmuyor bende ilk mesajıma yazdım olay garip ama Türkiye ile bağdaştırman yanlış.

• Metrobüsün kendine ait yolu bariyerlerle ayrılmış değil mi? Minibüs nasıl oluyor da metrobüs yolundaki otobüsle çarpışıyor? Bariyerleri mi aşmış?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

Metrobüsün kendine ait yolu bariyerlerle ayrılmış değil mi? Minibüs nasıl oluyor da metrobüs yolundaki otobüsle çarpışıyor? Bariyerleri mi aşmış?

metrobüs bariyerleri aşmış. yağmur kaynaklı olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

quote:

Orijinalden alıntı: _bluescream_

türkiye gibi bi yerde şaşırılmaması gerekilen bir durum

Yaw he he Türkiye gibi bir ülke ne alaka şimdi ingiltere,almanya vb ülkelerde hiç mi kaza olmuyor bende ilk mesajıma yazdım olay garip ama Türkiye ile bağdaştırman yanlış.

hadi yavrum
  • şu metrobüs şoförleri bonzai çekiyorlar heralde.dümdüz yol anasını satıyım nereye kaza yapıyon? ama duraklara geldiğinde fireni kökleyen heriflerden herşey beklenir.adam insan taşıdığının farkında değil ki. kahrolsun metrobüs şoförleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: tread lightly

quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

Metrobüsün kendine ait yolu bariyerlerle ayrılmış değil mi? Minibüs nasıl oluyor da metrobüs yolundaki otobüsle çarpışıyor? Bariyerleri mi aşmış?

metrobüs bariyerleri aşmış. yağmur kaynaklı olabilir.

yağmur falan yağmıyordu bizzat olay yerindeydim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.