çok yetenekli sağdan akıyor adam kazım ın yerine oynatsınlar kazımdan çok daha iyi oynayacağına garanti veririm
Diğer konudan,
Mesela o Mertan'ı alıp bir 3-4 maç kulübede oturtacaksın. Ama oynatmayacaksın, önce orada olmanın ne demek olduğunu anlayacak. Sonra 3-4 maç 5-10-15 dakika görev vereceksin, sonra yarım saat, sonra 2. devre. Sonra zaten sezon bitiyor. Ama senin elinde kendi taraftarının önünde, deplasmanda oynamaya alışmış, gelecek vaadeden bir oyuncu oluyor. Yani bir nevi transfer.
Tabi bu her oyuncuda işe yaramaz. Ama oyuncuda potansiyel varsa, daha önemlisi azim varsa ve nerede oynadığının bilincindeyse işe yarar. Önünde bir Aydın Yılmaz bir de Semih Kaya var, bundan iyi de örnek olmaz herhalde.
Yumuklu sucurta gibi. 1 saattir Mercan Taner diye okuyorum
35 lik topçulardan hayır yok artık
bu isme konu açılmasa şaşardım
Öyle bir yazılmışki isim sanki bu çocuk yeni türedi sanıyor millet, Mertan Caner Öztürk herkesin bildiği isim olarak Caner Öztürk. Çocukta iş var zaten önceki maçlarında da belliydi ama Mertan Caner yazınca sanki birden parladı gibi olmuş
Caner
Caner
Caner
Caner
Caner
Caner
Caner
Ben de bu Mertan kim diyorum. Bildiğimiz Caner Öztürk işte.
quote:
Orijinalden alıntı: Persona Grata
bende öyle biliyodum merthan denilince vaay yeni birisi dedim kendime
Helal olsun kendisini göstermek için her şeyi yapmış. Kişilik olarakda kaliteliyse bize çok faydası olacağı açık. Ayak hakimiyeti ve oyunu okuyuşu ilk gözüme çarpan yetenekleri. Fatih hoca ligde 1-2 maç deneyecektir eminimki.
quote:
Aynen ya merak ediyordum kaç gündür
quote:
Helal olsun kendisini göstermek için her şeyi yapmış. Kişilik olarakda kaliteliyse bize çok faydası olacağı açık. Ayak hakimiyeti ve oyunu okuyuşu ilk gözüme çarpan yetenekleri. Fatih hoca ligde 1-2 maç deneyecektir eminimki.
Video dehşet. Bayıldım bu çocuğa. Kazım'dan iyi bence. Ayrıca fiziğine dikkat! Ujfa kadar fizikli duruyor. Geniş omuzlu.
Bugün A takım ile birlikte idmana çıkmaya başlamış.