Şimdi Ara

Mert hoca mi? Bıyıklı mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar tyt ve ayt mat icin seviyesi kötü olan hangi hoca kullanmalı? Geometri icin de tasviye verir misiniz? Sağolun

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• İkisi de giriş seviyesine uygun, gelişirken de ideal. Hangisini sevdiğine bak. Bıyıklı mat çok daha uzundu en son, bu birisinin hoşuna gider her eksiği kapıyor diye, birisi hemen soru bankası geçmek ister bundan hoşlanmaz . Sevdiğinden dinle.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Geometri için Eyüp b listesi çok hoş, çok sade. Onun dışında klasik tavsiye Kenan Kara var

• quote:

Orijinalden alıntı: FeynmanSverdlov

İkisi de giriş seviyesine uygun, gelişirken de ideal. Hangisini sevdiğine bak. Bıyıklı mat çok daha uzundu en son, bu birisinin hoşuna gider her eksiği kapıyor diye, birisi hemen soru bankası geçmek ister bundan hoşlanmaz . Sevdiğinden dinle.
    Sağolun hocam, uzun olması daha iyi benim için, o zaman ayt mat içinde bıyıklı kullanabilirim degil mi?

• murattekno kullanıcısına yanıt
    Hocam ayt mat için ideal olduğunu söyleyebilirim sizin ilerleme süreciniz için.

• murattekno kullanıcısına yanıt
    kesinlikle bıyıklı üstüne tanımam

• Hocam birikimininiz azsa daha fazla klasik soru görmeniz gerek diye düşünüyorum en azından öğrenirken. Ben de bıyıklı ve mert hoca ikiliminde kalmıştım ama daha fazla yeni nesil içermesi açısından mert hocayı seçtim şu anlık tytde. İki hocayı da iyi araştırmıştım bıyıklının da çözdüğü soru sayısı fazla ve klasik soru tipleri daha bol tyt de.

Kırmızı kamp kitabı var hoca onla ilerliyor ve miray yayınlarının sb sini çözüyor hocanın bakışını kazanmak için faydalı olabilir

Bence bıyıklıyı tercih edebilirsiniz daha çok klasik ve bol sorusu var tyt için, ayt de de geçen sene eksik olduğum yerleri izledim gerçekten harika anlatıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu adam nasıl öğretmen la
    12 ay önce açıldı
    Ne diyo bu dayı
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.