Şimdi Ara

mersinli arkadaşlar hafta sonu bir geceliğine ev tutacağız yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar hafta sonu mersine gitmeyi düşünüyoruz(adanalıyız)Sabah gidip akşam dönmek bizi pek kesmiyor Bir gece kalmayı düşünüyoruz. Hepimiz öğrenciyiz ve çok pahalı bir yer tutmayı düşünmüyoruz.Zaten sadece yakıta 40 ytl civarı gidecek.

Susanoğlu tarafını düşünüyoruz.O taraflarda uygun ev nerede bulabiliriz?Bildiğiniz tanıdığınız bir yer varsa yardımcı olursanız sevinirim

• ev değilde yemişkumuna gittik biz gecende apart oteller var. 40 milyon günlük 4 kişilik yatak da var(1 çift kişilik 2 tane tek kişilik). eger hepiniz erkekseniz bu iyi ama sevgilileriniz varsa yanınızda olmaz hepiniz aynı odada.bizde sizin gibi ev düsündük ama hem evler cok pahalı ve hem de tek günlük vereceklerini pek sanmıyorum. kolay gelsin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: muzo_85

ev değilde yemişkumuna gittik biz gecende apart oteller var. 40 milyon günlük 4 kişilik yatak da var(1 çift kişilik 2 tane tek kişilik). eger hepiniz erkekseniz bu iyi ama sevgilileriniz varsa yanınızda olmaz hepiniz aynı odada.bizde sizin gibi ev düsündük ama hem evler cok pahalı ve hem de tek günlük vereceklerini pek sanmıyorum. kolay gelsin...

dediğin baya mantıklı5 erkek gideceğiz 5 kişilik oda yok muydu 2 oda tutarız ama bu kez de para artarSana özelden mesaj atıyorum dediğin yer hakkında bilgi verirsen sevinirim.

Bende bu arada diğer Mersine gitmiş ve Mersinli arkadaşların yorumlarını bekleyim

• bencede muzo_85 haklı neden ev tutyorsunuz olmadı bir gece pansiyon otel falan birşeyler bulun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cliff Burton -- 21 Haziran 2006; 21:53:07 >
  • Yok hocam mersin çekilirmi be
  • quote:

Orjinalden alıntı: Guitarist

Yok hocam mersin çekilirmi be

ne yapalım kardeş hem öğrenciyiz hem de para fazla yok.Zaten arkadaşların bazı derslerden kırıkları var yaz okuluna da 225 ytl verdiler daha fazla masraf çıkmasın
  • bence eve falan gerek susanoğluna gidin geceyi kumsalda geçirin rahat rahat
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • walla dostum susanoğluna 15 yıldır giderim yazlığımız var. dediğin fiyata ev çok. bence bi gidin hemen bulursunuz. ayrıca oraya gidilir mi diyen arkadaşıda kınıyorum susanoğlundaki kumsalı türkiyenin hiç biryerinde bulamassınız. şimdi bana bodrum antalya demeyin. orada resmen amele durumuna düşersiniz yani anca discoların orada hatunlara bakarsınız. zaten kolay kolayda giremessiniz. kendi ülkenizde 2. sınıf insan muameleside cabası. bilmediğiniz yerler hakkında da yorum yapmayın
  • Ne oteli, pansiyonu ya...
    Ogrencisiniz ve Mersine gidiyorsunuz.

Ustelik ne bicim sicaktir orasi.
    Cok istiyorsaniz sahil kenarinda kamp felan kurun.
    Biraz macera olsun.
  • bırakın yau mersini susanoglunu. . bende adanalıyım okumak ıcın muglaya geldş 5 sene once gelis bu gelis :D hala kamp halindeyim burada
  • hayırlı olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.