Şimdi Ara

Mersin tıp nasıldır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
2
Favori
7.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mersin tıp nasıldır okuyan var mı başarılı bir tıp fakültesi mi üniversite yeri nasıl mersini önerir misiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Civardaki tıplara göre biraz daha zor. Her sene çok fazla kalan var.
    Ama şehir olarak ise gayet güzel ve gelişmiş bir büyük şehir. Bundan 5-6 sene önce Akdeniz olimpiyatları yapıldı Mersin'de o zamanlardan bayağı düzenlendi gelişti şehir.
    Ayrıca Adana'ya sadece 1 saatlik uzaklıkta. Bir gece canın istediğinde ansızın Adana'ya gidip kebap veya şırdan yiyip geri dönebilirsin. Tantuni boş iş.
  • Fikri olan arkadaşlar lütfen bilgi verin Ya çok kararsızım

• Civardaki tıplara göre biraz daha zor. Her sene çok fazla kalan var.
    Ama şehir olarak ise gayet güzel ve gelişmiş bir büyük şehir. Bundan 5-6 sene önce Akdeniz olimpiyatları yapıldı Mersin'de o zamanlardan bayağı düzenlendi gelişti şehir.
    Ayrıca Adana'ya sadece 1 saatlik uzaklıkta. Bir gece canın istediğinde ansızın Adana'ya gidip kebap veya şırdan yiyip geri dönebilirsin. Tantuni boş iş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir Adanalı olarak az çok bilgim var.
    Bir tık zor olduğunu duyuyorum arkadaşlarımdan ama yapılmayacak kadar değildir tabii. Hastanesi falan da iyi.
    Şehir güzel. Bilindik, merkezi sahiller genelde suriyeli dolu. Bazı mahalleler full suriyeli zaten. Ama fakülte olarak kaliteli diyebilirim.

• Hocam mersinde yaşıyorum. Şehir gerçekten güzel. Suriyeliye falan yolunuz düşmez. Şehir ciddi anlamda yaşanabilirliği yüksek bir şehir. Ama tıp fakültesini önermiyorum. Gereksiz zor, eğitimine de iyi diyemem. Şehir ne kadar güzel olmasına rağmen samimiyetle söylüyorum tıpı mersinde okumayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Princess Leia

Hocam mersinde yaşıyorum. Şehir gerçekten güzel. Suriyeliye falan yolunuz düşmez. Şehir ciddi anlamda yaşanabilirliği yüksek bir şehir. Ama tıp fakültesini önermiyorum. Gereksiz zor, eğitimine de iyi diyemem. Şehir ne kadar güzel olmasına rağmen samimiyetle söylüyorum tıpı mersinde okumayın.
    O civarda Erciyes var hocam gelirse gelmezse Mersin veya Denizli var Denizli de zor pdö sistemi var Mersin tıp ta hem 140 profesör var neyi kötü hocam

• al-pe-ren A kullanıcısına yanıt
    Hangi şehirde oturuyorsunuz hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mersin tıp çok sıkıntılı haberin olsun. çok kasıyorlar

• Princess Leia kullanıcısına yanıt
    Kayseri hocam nedenki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi al-pe-ren -- 19 Temmuz 2019; 22:37:59 >
  • Hocam samsun zor diyorlar Denizli pdö var zor diyorlar Erciyes e zor diyorlar o 10 bine gidilecek tıp fakültesi bulamadım ben ya zor diyorlar hep bulduklarıma

çukurova ve mersin'den uzak dur.

• quote:

Orijinalden alıntı: al-pe-ren

O civarda Erciyes var hocam gelirse gelmezse Mersin veya Denizli var Denizli de zor pdö sistemi var Mersin tıp ta hem 140 profesör var neyi kötü hocam

Alıntıları Göster
    Erciyes yaz final yok dünyanın en güzel tıp fakültesi. Mükemmel, mükemmel, mükemmel!

Neresi yakınsa oraya gidin diyecektim, her yer yakınmış zaten. Dediğim gibi her ne kadar şehir çok güzel olsa da mersin tıp yazmayın hocam. Son karar yine sizin ama. Erciyes iyidir. Pamukkale de iyidir hocam onu da yazabilirsiniz.

yerinde olsam kayseri yazardım mersin için ve çukurova için haklılar zor ama şehirler çok güzel ama zor olursa zaten şehir önemsiz olcak
  • Çukurova neden hocam

• Onu yazacam hocam onun sıralaması 10065 benimki 10270 inşallah gelir

• 23k da olan biri hangi dişleri yazsın sence

• Princess Leia kullanıcısına yanıt
    Hocam 10270 e yakın olarak gelecek Erciyesin gelme ihtimali var Mersin Denizli var profesör sayılarına bakıyorum da onlarında baya var o yüzden

• Zaten hocam Kayseri yi yazacağım onlardan önce de yazacağım gelmeme ihtimaline karşın Mersin ve Denizli'ye yazacaktim

• quote:

Orijinalden alıntı: Hdhdjdjdbdbd

23k da olan biri hangi dişleri yazsın sence
    Diş bilmiyorum hocam pek

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.