Şimdi Ara

Mersin tıp nasıldır (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
2
Favori
8.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Erciyes cidden o aralıkta çok iyi. Umarım oraya gidebilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilen birileri var mı peki beni yönlendirsen:)

• Mersinde uzun yıllar yaşadım güzel bir şehir kızları da güzel(çoğu yaman kürt kızları bulursan evlen :)) ) tıpta okuyan arkadaşlarım var çapa, Koç, cerrahpaşa seviyesinde ameliyat olanakları ve Türkiye de en fazla kadavra sayısına sahip tıp fakültesi diye biliyorum ama gereksiz zorluğu var değer mi sana kalmış.

• Princess Leia kullanıcısına yanıt
    İnşallah hocam ya hem Kayseri'de yaşıyorum aile yanında tıp okuma hakkında ne düşünüyorsunuz

• Emizola kullanıcısına yanıt
    Hocam şehri biliyorum üniversitesi de kaliteli ama zorluk işte aklımı çeldi ama o civara Denizli var ondada pdö var o daha zor yani o civara başka da yazacak bulamıyorum

• al-pe-ren A kullanıcısına yanıt
    Hocam rahat edersiniz fazlasıyla. Ama işte bazen de sorun olabilir. Biraz özgür olmak isteyebilirsiniz. Erciyes çok güzel üniversitedir ama, sizin sıralamanızda bu fırsat kaçmaz. Tabi böyle yakın olan başka bir şehirde olsanız tadından yenmezdi.

• Mersin'de suriyeli azımsanmayacak kadar az. 200-250 bin suriyeli var. Yolunuz düşmez demek nasıl oluyor anlamlandıramadım.

Neyse, Mersin tıp zor evet ama düzenli çalışmayla yapabilirsiniz. Yüksek ortalama istemiyorsanız tabii.
    Giden arkadaşlarımdan duyduklarım bunlar.
    Ama kaliteli bir okul olduğunu da söyleyebiliriz.

Teşekkür ediyorum hocam

• doriangrayinportresi D kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ediyorum

• al-pe-ren A kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Umarım güzel bi tercih yapıp mutlu olursunuz.

Hocam kusura bakmayın da mersinde yaşıyorum. Hiçbir zaman suriyelilerle sıkıntı yaşamadım, görmedim bile diyebilirim kendilerini. Çarşısında da dolaştım sahilinde de. Suriyeli cidden bu şehire gelmenizi engelleyecek bir sorun değil. Sorun mersin tıp.

İnşallah hocam

• Hocam ERÜ TIP dönem2 ye geçtim erü zor değil final yok daha nolsun ayrıca eğitimi iyi tıbbi beceri derslerine önem veriyolar sıralama tutuyosa gözünüz kapalı yazın derim kayserideymişsiniz ben de kayserideyim😂 Aklınıza takılan bir şey olursa erüyle ilgili her zaman yazabilirsiniz

• Suriye'deymişcesine yurtdışı deneyimi de yaşatır.
  • Cok zor bir tıp..

Sorun yaşamamış olabilirsiniz ama yaşayanlar da var. Adana'da da var. Her yerde var. Engel değil tabii ki mersine gitmeye. Ama üzücü bir durum bence.

Mersin tıp zor ama beğenen de çok. Tuhaf.

E tabii ki hocam hepimiz şikayetçiyiz ülkede bu kadar çok suriyeli barınmasından. Ben sadece mersine gelmeye engel değil diyorum

• Dostum Mersin tıp egitim olarak hoca sayısı ve kalitesi olarak çok iyi bir okul, fakülte ve hastane fiziki sartlari iyi yurdu iyi. Şehir olarakta çok güzel öğrenciye uygun bir şehir. Çok iyi ve kaliteli bir egitim alacaksın fakat sinavlarda zorluyorlar. Buralari kazanan insanin kapasitesinde zaten sorun yok sadece dogru calisma seklini bulup derslere girip hocalarin önem verdigi yerleri gözlemlemen ve doğru sürede çalışman gerek.Mezun olduğunda 2ilac ismi bilmeden dogru düzgün hasta bakmadan hasta takibi yapmadan mezun olan çok fakülte var bu açıdan Mersin çok iyi boş bitirmiyorsun okulu. Adana ve Kayseri de degerlendirilir 3u birbirine eşit denebilir çok ahım şahım üstünlükleri yok

• ibrahmanıl İ kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle teşekkür ediyorum hocam

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.