Şimdi Ara

Mersin'de Öz Anne Dehşeti!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Izlerken kanim dondu resmen. Nasil yaratiklar var yahu. Verecekler bunu milletin eline ah bee.

Mersin'de "öz anne" 2 yaşındaki çocuğuna uyguladığı şiddet ve hakaret infial yarattı
    Mersin'de küçük yaşta öz çocuğunu "Sen haram çocuksun, seni bir gün öldüreceğim" diyerek işkence edercesine döven bir kadının görüntüleri sosyal medyada tepkilere neden oldu. Haberturk.com olarak video görüntüleri şiddet içerdiği için tamamını sizlerle paylaşamıyoruz.

Sosyal medyada "Mersin'de öz anne dehşeti" başlığıyla yayımlanan video büyük tepkilere neden oldu.

Odada bulunan bir başkası tarafından cep telefonuyla çekilen görüntülerde, annesinin 2-3 yaşlarındaki çocuğunu ağladığı için azarladığı ve işkence edercesine dayak attığı görüldü. Kadının küçük çocuğunu döverken söylediği sözler de, tepkilere neden oldu:

"Herkesin dayağını yiye yiye büyüyesin inşallah. S..r git. Bir sus ya. Seni öyle köşe köylerde büyüteceğim. Senin Allah belanı versin sen öyle rezil bir çocuksun. Gün yüzü görmeyesin inşallah. Böyle bir rezillikle geçinesin inşallah. Bu benim bedduamı alıyor ya bu adam olmaz bu nankör. Uğursuz. Kendi başını ye inşallah. Haram çocuksun sen. Sen bir gün, gün yüzü görmeden gideceksin. Öldürmem lazım seni. Senin Allah belanı versin de kurtulacağım. Seni deli edeceğim. Seni dövmüyorum ha, seni bir gün öldüreceğim." (İHA)

AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR İL MÜDÜRLÜĞÜ İNCELEME BAŞLATTI!

Anadolu Ajansı'nın haberine göre ise Mersin'de çekildiği iddia edilen, çocuğun bir kadın tarafından darbedilmesine ilişkin görüntülerin sosyal medyada yer alması üzerine Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünce inceleme başlatıldı.

Bir video paylaşım sitesinde 12 Şubat'ta "Mersin'de öz anne dehşeti" başlığıyla yayınlanan, bir kadının çocuğa şiddet uygulama anının bulunduğu görüntüler, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü görevlilerince incelemeye alındı.

İnceleme kapsamında görüntülerin nerede çekildiğinin tespit edilmesi, kadın ile çocuğun bulunması amacıyla 2 uzman görevlendirildi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Anne olmak değil anne olabilmek mesele

• akp li mahluk bakan ne demişti,devlet ailelere bu kadar karışmamalı.Bırakın öldürsün çocuğu,akp li bakandan iyi mi bileceksiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi METMETALLICA -- 18 Nisan 2016; 19:42:31 >
  • Şerefsiz kadın ya derhal o çocuk elinden alınmalı derhal

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    allah yok mu diyelim şimdi bunu mu istiyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: montevo

allah yok mu diyelim şimdi bunu mu istiyorsun

Hayir ama bu sinav olamaz .

Sinav dedigin en kotusu bile kalemini silgini kagidini verirler . Sorular adil olmasa bile .

2 yasinda bir bebek daha kucukken bunlara maruz kaliyor ise ileride yapacaklarindan sorumlu tutulamaz

• Tezatlıklar ülkesi burası. Aile ve ahlak derler, kırıntısını göremeyiz. Çocuğa çok üzüldüm.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sakarya'da Yaşam
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Her zaman demişimdir. Çocuk yapmak için ailelerin ehliyet alması gerekir.
    Anne ve babaya 1 aylık çocuk gelişimi kursu ve maddi imkanlar ölçütünde bakabileceği kadar çocuk yapma zorunluluğu getirilmeli.
    Yoksa bunun gibi cahil cühela ebeveynlerin el kadar çocuklara yaptığı şiddet sonsuza kadar devam eder. Umarım kendine anne diyen bu yaratığın elinden o çocuk alınır.

bu tür şeyler için ben şu örneği veriirm.şu yaşıma kadar dikkat ettiğim kadarı ile insnalar manita ayarlamakta,eğitim durmları ve zeka seviyeleri ne olursa olsun, son derece profesyoneller.daha önceden bi çok şeyi düşünebiliyorlar.ancak iş iyi şeyler yapmaya geldiğinde bu zeka küplüğü sirke küplüğüne dönüyor.bilimsel olarak sosyal davranışlarını tamamen yitirmiş kişilerin rehabilite edilmesi gerekli.ancak türkiye gibi açık hava hapisanesinde ve tıamrhanesinde bu nasıl oalcvak hiç bir fikrim yok.insanlar ne yaptıklarının bilincindeler ancak o davranışı iyi yda kötü olarak değerlendirmek akıllarına gelmiyor/geldirtilmiyor.ha bunun sonucunda cennet cehennem gibi kararı veremem.az önc edediğğim gibi işine geldiğinde aklı olan işine gelmediğinde kem küm mazeretini kabul etmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: telebreathe

Aile ve Sosyal politikalar bakanlığına giderse çocuğa tecavüz ederler

Öyle bir olay mı oldu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi winxperror -- 18 Nisan 2016; 21:30:14 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

bu tür şeyler için ben şu örneği veriirm.şu yaşıma kadar dikkat ettiğim kadarı ile insnalar manita ayarlamakta,eğitim durmları ve zeka seviyeleri ne olursa olsun, son derece profesyoneller.daha önceden bi çok şeyi düşünebiliyorlar.ancak iş iyi şeyler yapmaya geldiğinde bu zeka küplüğü sirke küplüğüne dönüyor.bilimsel olarak sosyal davranışlarını tamamen yitirmiş kişilerin rehabilite edilmesi gerekli.ancak türkiye gibi açık hava hapisanesinde ve tıamrhanesinde bu nasıl oalcvak hiç bir fikrim yok.insanlar ne yaptıklarının bilincindeler ancak o davranışı iyi yda kötü olarak değerlendirmek akıllarına gelmiyor/geldirtilmiyor.ha bunun sonucunda cennet cehennem gibi kararı veremem.az önc edediğğim gibi işine geldiğinde aklı olan işine gelmediğinde kem küm mazeretini kabul etmiyorum.

Guzel abim 2 yasinda cocuk yerde yere vuruluyor gelecekte bu olaylari kabus olarak gorucek . Hadi devlet korumasina aldin o yurtlar cok mu temiz ? Tecavuz olaylari cikmadi mi ? Cikaran muhabiri iceri atmadi mi bu devlet ??

Oyle bir sistem olmali ki bu cocuklarin en ufsk guvensizlik yasamamasi lazim . Birey olmalari lazim . Bu cocugun ailesi sahip cikmaz ise dedesi falan tinerci olur balici olur %90 ihtimal . %10 ihtimal ise kendini gelistirir super biri olur ama daha 2 yasinda hayatin su cocuga yaptiklarina bak

aga bu kadını bana veseler daha beterini yaparım.çocuğu da mümkünse rehabilite etmek için hastane vb götürürüm.ancka en başından bu tür olayları engellemek imkansız gibi.her insanın normal davranışları olmuyor.çözülemeyecek kadar karmaşık bi denklem.son 10 günde ülkenin ne kadar pislik olduğunu gördük.tamamen bi temizlik gerekli.
  • quote:

aga bu kadını bana veseler daha beterini yaparım.çocuğu da mümkünse rehabilite etmek için hastane vb götürürüm.ancka en başından bu tür olayları engellemek imkansız gibi.her insanın normal davranışları olmuyor.çözülemeyecek kadar karmaşık bi denklem.son 10 günde ülkenin ne kadar pislik olduğunu gördük.tamamen bi temizlik gerekli.

Aynen oyle abi aramizda cok igrenc mahlukatlar var bunlarin tamaminin denize acilip birakilmasi taraftariyim bos yere beslememek lazim . Bu cocugu doven kadini doveceksin iyilesecek yine doveceksin 3-5 yil boyle gidecek

Yazik gunah ya annelik sifatina kufur gibi resmen

• Dünyalılardan tiskiniyorum

aha çözüm bulmuşlar

http://www.gazeteciler.com/medya-kosesi/hakan-albayrak-o-ilin-adi-ensar-olsun-97063h.html

bu ülkeden bi cacık olmaz artık.alın vitesi boşa devam edin
  • Millet sağlıklı çocuğum olsun diye bin takla atar olmaz,böylelerine nasip olur sağlığını bozarlar,nasıl bir adalet var bu dünyada arkadaş.
    Ondan sonra 3 çocuk 5 çocuk yapın demesi kolay tabi,geleceğini hazırlayamayacağın çocuğu yapma arkadaş,insan bu hayvan deilki bir yaştan sonra sal gitsin,memlekette mühendislik okurken iş bulamam diye tıpa geçenler,intihar eden öğretmenler vs vs,ne olacak onca insan sersefil mi yaşasın.
  • quote:

aha çözüm bulmuşlar

http://www.gazeteciler.com/medya-kosesi/hakan-albayrak-o-ilin-adi-ensar-olsun-97063h.html

bu ülkeden bi cacık olmaz artık.alın vitesi boşa devam edin

Buradaki ensar heralde yardimsever anlaminda olan ama artik Ensar kelimesinden de nefret ettirdiler hic bir sekilde gormek istemiyoruz . Aklimiza kotu seyler geliyor .

ülkenin derdi yok galiba
  • nk061 kullanıcısına yanıt
    Usta yav ne yaptin

• quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

Usta yav ne yaptin

Böyle olunca deliriyorum. Şu tarz insanlar çileden çıkartıyor beni. Ulan karşındaki savunmasız, bir çocuğa, bir evlada sahip olmak için servetini dökenler var, tanıdıklarım var. Çok yakın tanıdıklarım var. Bu şerefe nail oluup böyle masum varlıkları nasıl bu denli ağlatıp, öldüresiye vurabiliyorlar aklım almıyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.