Bildirim
mersin'de denize girilecek yerler
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: BeşiktaşJK44
Arkadaşlar bildiğiniz yerler var mı suyu temiz olan.?
Taşucu susanoglu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
10 yılı geçmiştir sanırım bi Palmiye sitesi vardı, bir de hemen yan tarafı Şoray sitesi idi yanlış hatırlamıyorsam. İlk ve tek gidişimdi Mersin'e. Hasta olmuştum o zamanlar oraya. Hoş hala da aklımdan çıkmaz ya neyse. Sahi ben bunu neden anlattım acaba şimdi. _____________________________ "Kafam cam kırıklarıyla dolu doktor. Bu nedenle beynimin her hareketinde düşüncelerim acıyor anlıyor musun? Bütün hayatım boyunca bu cam kırıklarını beyin zarımın üzerinde taşımak ve onları oynatmadan son derece hesaplı düşünmek zorundayım..."
"Kelimeler, albayım... Bazı anlamlara gelmiyor!" (Tehlikeli Oyunlar~Oğuz ATAY)

-
Susanoğlu vardı ama orası da bozdu artık çok pis. _____________________________ -
Yapraklı koy.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
kız kalesi iyidir _____________________________ 
-
taşucu kum mahallesi... Bizim yazlık var orada ve denizi inanılmaz güzel dostum :) _____________________________ Bilginin de zekatı vardır. Amacım ölmeden mümkün olduğunca çok insana yardım edebilmek. -
quote:
Orijinalden alıntı: BeşiktaşJK44
Arkadaşlar bildiğiniz yerler var mı suyu temiz olan.?
Tisan tatil koyu candir
yalniz araba yoksa ulasim cok zor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler