Şimdi Ara

Merlin'in Kazani CS:Source Turnuvası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Gelen istekler doğrultusunda Merlin'in Kazanı'nın desteğini alarak güzel bir turnuva düzenlemeye karar verdik.Bu Turnuvanın amacı CS:S alemini bir araya toplamak, CS:S'nin tanınması sağlamak ve bu yılın şampiyonunu belirlemektir.

Merlin'in Kazanının desteğiyle sponsor arayışına girdik. Çoğu firma bu turnuvaya sıcak bakıyor, sponsor durumu 1-2 gün içerisinde kesinleşecek ve bu konu üzerinden duyurusunu yapacağım.

Turnuva 5 Temmuz 2009 Pazar günü saat: 11:00'da Kadıköy Adeks'te start alıcak. Turnuva tarihinde herhangi bir değişiklik söz konusu değil fakat turnuva yeri Beşiktaş adeks'e alınabilir. Katılım ücreti olarak takım başı 50TL düşünülüyor. Kayıt ücreti turnuva günü alınacaktır. Takım kaydı için şuan sitemiz aktif değil bana mail atabilirsiniz ( Takım ismi, Kadro, takım kaptani e-mail ve telefon ). [email]orhun-erturk@hotmail.com[/email] [email]karatasedal_@hotmail.com[/email]

Ödül olarak ilk 3 veya 4 takıma 5'er parça donanım ( 1. işlemci, 2. Ekran kartı 3. Ram vb. ) verilecektir. Sponsorların isteğiyle bu sıralama değişebilir veya para ödülüne çevrilebilir dediğim gibi sponsor durumu önümüzdeki 1-2 gün içinde kesinleşecek, bu bölümü Ödül'ü merak edenler için yazdım.

Turnuva günü Mehtap TV'den gelecek arkadaşlar turnuva da derece yapan takımlar ile röportaj yapacaklar ve öğle yemeği de planlanıyor.

Turnuvaya katılacaklarını söyleyen takımlar; Seyyah, Darkpassage CosaNostra, Distinctive, Brujah, Proto-Turk's, Holywarriors, GP, Estel, Sotd TrailBlazers, Iuvenis, Epidemic. Bunlara ek olarak Karma takımlar katılabilir ( en az 2 tane ). Ayrıca yukarıdan bazı fireler verilebilir bunlar karma takımlarla kapatılır, katılım konusunda sorun olmayacaktır.

Tüm CS:S Alemini Aramızda Görmekten Mutluluk Duyarız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SoldieR_TR -- 16 Haziran 2009; 14:18:33 >

• [Deleted by Admins]
  • Katılan bütün takımlara başarılar diliyorum
  • Güzel bir olay başarılar.
  • Source ne ya
  • @Magina

Counter Strike Source sonucda herkez 1.6 oynıcak bütün organizasyonlar 1.6 olcak diye bir şart yok.
  • Başarılar dilerim tüm takımlara.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Portal 2 Co-op'a Oyuncu Aranıyor!
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hayırlı olsun, güzel organizasyon.

CS Source olması da güzel.
    Ben artık CS 1.6'nın devrinin geçtiğine inanıyorum.
    CS: Source oynadıktan sonra CS 1.6'nın çoğu tarafı bana saçma gelmeye başladı.

Allah kolaylık versin.
  • Teşekkürler arkadaşlar.Bu arada bilgilendirme için söyleyim DP gelip gelmeyeceği daha tam anlamı ile belli değilmiş.Biraz önce ertuğ ile konuştum kesin değil dedi.
  • İzleyici olarak gelebiliyormuyuz ?
    Temmuz ayında İstanbul'dayım Adekse uğrarım illahaki
  • Tüm takımlara başarılar dilerim.
  • WoX hocam ne demek tabiki seve seve buyrun gelin DH'den arkadaşlarımızında orda olması bize mutluluk verir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SoldieR_TR

WoX hocam ne demek tabiki seve seve buyrun gelin DH'den arkadaşlarımızında orda olması bize mutluluk verir.

Saol hocam o zaman kadıköyde olursa kesin gelirim.Ama Beşiktaşa alınırısa bi ihtimal gelemeyebilirim.Gelmeye çalışırım

Bu arada başarılar tüm takımlara
  • Teşekkürler hocam sağol.Gelirsen SoldieR diye bulabilirsin beni orda
  • Yalın gideriz istersen birlikte eğer Kadıköy'deyse
  • Takımlara başarılar css olmasa değişiklik olmuş,iyi olmuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: TechN9ne

Yalın gideriz istersen birlikte eğer Kadıköy'deyse

Gideriz Eşrefim

@Soldier

Hocam pm yoluyla bana telefonunuzu verirseniz geldiğimde ulaşırım size
  • quote:

Orjinalden alıntı: WoX~

quote:

Orjinalden alıntı: TechN9ne

Yalın gideriz istersen birlikte eğer Kadıköy'deyse

Gideriz Eşrefim

@Soldier

Hocam pm yoluyla bana telefonunuzu verirseniz geldiğimde ulaşırım size

Pm atamıyorum gelen kutunuzu kontrol edin.

• tekrar deneyin
  • İletilemiyen Kişisel mesaj: 313501 Kişisel mesaj almak istemiyor veya seçemiyor

Bu Hatayı Veriyor Sürekli.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.