Şimdi Ara

MERKEZİ YERLEŞTİRME PUANINA GÖRE YATAY GEÇİŞ VE ÖRNEK DİLEKÇE - ANA KONU (340. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
8.464
Cevap
195
Favori
608.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 338339340341342
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ---------------------------------------------------------
    hukuk.ebyu.edu.tr
    2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM BAHAR YARIYILI MERKEZİ YERLEŞTİRME PUANI İLE YATAY GEÇİŞ BAŞVURU DEĞERLENDİRME SONUÇLARI AÇIKLANMIŞTIR | HUKUK FAKÜLTESİ
    http://hukuk.ebyu.edu.tr/?p=5210&lang=tr

---------------------------------------------------

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ.

• _____________________________
  • quote:

Orijinalden alıntı: evandevan5a1

http://halic.edu.tr/documents/halicweb/duyurular/yataygecis23_01_2019.pdf
    İyi geceler hocam 2 kere merkezi puanla yatay geçiş yapılır mı? Teşekkürler..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: izayoi

İyi geceler hocam 2 kere merkezi puanla yatay geçiş yapılır mı? Teşekkürler..

Alıntıları Göster
    Yapılamaz malesef.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: akks_

Hocam gecmek istediğim yerden puanım 6,2 puan yüksek 78 kişi kontenjan açılıyor fakat güz dönemi gecis yapicam sizce gecmeme olasılığım var mi?
    yok dostum

Orijinalden alıntı: Ilkay1244

yok dostum

Alıntıları Göster
    genel kontejan 78 ise %30 u kadar kontenjan açılır çoğu bölüme 8-10 kişi en fazla başvuruyor

Ben üniversiteyi bıraktım ancak hala kaydım var.

99luyum ,askerliğim şubat 1 gözüküyor okul hâla tecil etmemiş şimdi ben lise diplomasıyla gitsem tecil ederlermi yoksa ek c2 belgesi mi getirmemi isterler.

Ek c2 belgesini e posta yoluyla gönderirlermi yoksa bizzat benimmi gidip almam gerekiyor. Okul baska şehirde oldugu için biraz sıkıntı.

Ne yapmam lazım teşekkür ediyorum.

Hocam okudum okudum da bulamadim.Gecmek istedigim yer onayli lise diploma fotokopiso istiyor.Suan okudugum okula asil diplomami vermistim nasil olur sizce?Yatay gecis icin basvuracagim yere e devlette kayitlu barkodlu belgeyi versem kabul ederlermi sizce?Ogrenci islerinden lise diplomasi vermezler diye okudum.Orada onayli fotokopisini verirlermi hazirlayip?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-31EAEC541 -- 24 Ocak 2019; 19:52:29 >

Orijinalden alıntı: Guest-31EAEC541

Hocam okudum okudum da bulamadim.Gecmek istedigim yer onayli lise diploma fotokopiso istiyor.Suan okudugum okula asil diplomami vermistim nasil olur sizce?Yatay gecis icin basvuracagim yere e devlette kayitlu barkodlu belgeyi versem kabul ederlermi sizce?Ogrenci islerinden lise diplomasi vermezler diye okudum.Orada onayli fotokopisini verirlermi hazirlayip?
    mezun olduğun liseye gidip al direk bu arada trakya üni başvurmayacak mıydınız siz?
    www.turkiye.gov.tr
    Lise Mezuniyet Belgesi Sorgulama
    https://www.turkiye.gov.tr/milli-egitim-lise-mezuniyet-belgesi-sorgulama

bunu bir kabul ediyorlar mı sorun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ilkay1244 -- 24 Ocak 2019; 23:12:24 >

• Ilkay1244 I kullanıcısına yanıt
    Ederler herhalde liseden alamam yuksek ihtimalle.Ogrenci islerinden fotokopiini cekip onaylamazlar mi?Yada bu belge?

• Merhaba arkadaşlar ben 2013 lys sınavı ile bir devlet üniversitesinde işletme bölümüne yerleştim bu zamana kadar myp ile farklı bir bölüme gidilebildiğini bilmiyordum şuan işletme 4.sınıf olarak gözüküyorum 2013 lys puanıma göre 15 ten fazla sınıf öğretmenliği bölümü tutuyormuş fakat azami öğrenim süresi hesaplamalarıma göre benim 2020-2021 eğitim öğretim döneminden sonra bitiyor şimdi ben ağustos ayında myp ye başvurursam red cevabı gelir mi veya kabul edip 2 yıl sonra atılmam gibi bir durum olur mu

Orijinalden alıntı: Deatharrow

Merhaba arkadaşlar ben 2013 lys sınavı ile bir devlet üniversitesinde işletme bölümüne yerleştim bu zamana kadar myp ile farklı bir bölüme gidilebildiğini bilmiyordum şuan işletme 4.sınıf olarak gözüküyorum 2013 lys puanıma göre 15 ten fazla sınıf öğretmenliği bölümü tutuyormuş fakat azami öğrenim süresi hesaplamalarıma göre benim 2020-2021 eğitim öğretim döneminden sonra bitiyor şimdi ben ağustos ayında myp ye başvurursam red cevabı gelir mi veya kabul edip 2 yıl sonra atılmam gibi bir durum olur mu
    Öğrenim süren 3 senen kalıyor birinci sınıftan başlayacağını düşünürsek muaf olacağın dersler olsa bile bitiremezsin işletme 4. sınıfa gelmişsin bitir tekrar sınava gir başka bölüm oku.

lisanslar için 7 sene bitirme süresi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ilkay1244 -- 25 Ocak 2019; 15:1:8 >

• Deatharrow D kullanıcısına yanıt
    bir tek aöf icin rret gelmez azami eğitim süresi sıfırdan basliyor
    bide ODTÜ ye hic bulaşmayin acik şekilde yaziyor azami süre sifirlanmaZ diye
    ona göre davranin

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.