Şimdi Ara

Merkez Sağ cumhuriyetçi hafif muhafazakar yenilikçi Türkiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Burada forumun çoğunluğu gibi olan kör olmayan merkez sağ liberal ama uçuk liberal olmayan yenilikçi eğitime önem veren Türkiye işte yükselir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Atatürk ilkelerine önem veren , milliyetçi bir partiye ölümüne oyumu basarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: veni60

Atatürk ilkelerine önem veren , milliyetçi bir partiye ölümüne oyumu basarım.

Halkı kucaklaması da lazım chp gibi laikliği bozarak iktidara gelemez bir parti gerçek laiklik kimseye karışmamaktır baş örtüsüne gericilik diyen birisi laik değildir Atatürkçü değildir aynı şekilde şorta laf eden de laik değildir.

• İnsanların ibadetlerine karışmayacak ,askeri yönden güçlü ,kaynaklarını eğitim sanat ve bilime akıtacak ,insanları bölmeyecek ve iyisiyle kötüsüyle geçmişine sahip çıkacak bir parti lazım

• Hafif muhafazakar nasıl bir tabir ya?

@ULU HAKANDAN istimdat
    Katılıyorum. Birde tarım ve ekonomi güzel belirlemeli. Haftada 2-3 kilo et alabilelim artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackGhost12 -- 4 Temmuz 2017; 21:17:0 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackGhost12

Hafif muhafazakar nasıl bir tabir ya?

@ULU HAKANDAN istimdat
    Katılıyorum. Birde tarım ve ekonomi güzel belirlemeli. Haftada 2-3 kilo et alabilelim artık.

Yani uç muhafazakar değil ama kayışları elinden atan bir iktidar olmamalı

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackGhost12

Hafif muhafazakar nasıl bir tabir ya?

@ULU HAKANDAN istimdat

Halkın refahının artması için. Öncelikle ülkenin ihracat yapabilecek yapan kısımlarının desteklenmesi ve başkasının üretemediğini üretmemiz gerekiyor bunlar oturduktan sonra yani ihracatcı zenginler ihracat yaparak parayı döndürdükten sonra maaşları da hem kendisi arttırır hem de devlet düzenlemeler getirir ama şıp diye olmaz doğru yöntemle zaman lazım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.