Şimdi Ara

Meriç İzgi yakışıklı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
3.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kızlar ölüyo bitiyo bu arkadaşa da bana çook yakışıklı gelmedi.Bence çocuğun bir havası var özgüveni tavan falan ama abartılıyo gibi.Siz ne düşünüyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sizin uğruna intiharı düşündüğünüz kızlar çocukla foto çekebilmek için ağlıyo

• Tarz yakışıklı ortamı iyi kızların hoşuna gitmesi normal ancak genelde hoşlanan kızların yaş kitlesi düşük ergen diyebileceğimiz tarz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KenzoParis -- 6 Temmuz 2018; 3:28:30 >
  • Erkekler kızlardan abaza ve sapıktır diyenler bu profildeki yorumları inceleyebilirler.
  • ne desem bilemedim. allah akıl fikir versin cümle aleme.
  • Bu erkek mi? Daha çok pasif bir ****ye benziyor.
  • Böyle saçım olamadı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dostum instagram fenomenlerinin kitlesi hepsi çocuk. Ergenlikten dolayı beğeniyorlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Zengin baba parası yiyen tip işte beyler buna mı özenicez , tipide yakışıklı degil ib*e'ye benziyor .
    Kızlar da önemli olan popülerlik zaten onların da ta ıq
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brotha

Dostum instagram fenomenlerinin kitlesi hepsi çocuk. Ergenlikten dolayı beğeniyorlar.
    Yani ben pek yadırgamıyorum hocam.Mesela Barbara gelse o zaman da biz erkekler koşarız böyle peşinden foto falan çektirmek için Benim şaşırdığım kısım çocuğa "çook yakışıklı" vs diyolar bana pek öyle gelmedi acaba ben mi algılayamadım diyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-316FE44FA

Bu erkek mi? Daha çok pasif bir ****ye benziyor.
    Bana da öyle geldi. Kötü bir şey olarak söylemiyorum da ne bileyim...
  • Para var para olunca insan güzel oluyor.

• Lise yıllarında fırlamaydım o kızlar bu kızlar takılırdım . Lisede baya çevrem vardı . Neyse kızlarla taksimde frlan takılıyoruz Mericide benim arkadaşlardan biri tanıyomuş orda öyle tanıştık felan . 1 2 sene civarı takıldık onlada taksimde neyse bu eskiden böyle değildi bunun babası imam akşam 5 te evde olucsn diye baskı yapıyordu hergün 5 te evde oluyodu 😂😂. Ozaman lar bayrampaşada oturuyordu yanımızdan 3.5 ta gidiyodu

He sonra noldu ben liseden tasdikname aldım ayrıldım hayatı öğrendim lisede onca kız çevrem onca tanıdığım yavaş yavaş yalan oldu . Mercilede 18 yasından sonra ne konuştum ne görüştüm onlar beni unuttu ben onları . Yaşım 21 bu arada

• Hayran kitlesi 13-16 yaş aralığıdır

• quote:

Orijinalden alıntı: Bursaspor.

Zengin baba parası yiyen tip işte beyler buna mı özenicez , tipide yakışıklı degil ib*e'ye benziyor .
    Kızlar da önemli olan popülerlik zaten onların da ta ıq
    Babası imam hocam öyle zengin değiller ailesi çok dindardı benim tanıdığım zamanlar . Zengin değiller 16 17 yaşlarında taksimde sinyal yapıyordu 😂😂sinyal dediğim herkesten 1 tl istemek . Gerçi beraberde yapmıştık da neyse 😂😂 o zmaan Çarda popülerdi 16 yasında bile götürdüğü kızları görsen intihar edersin

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-63340B9F6

Yani ben pek yadırgamıyorum hocam.Mesela Barbara gelse o zaman da biz erkekler koşarız böyle peşinden foto falan çektirmek için Benim şaşırdığım kısım çocuğa "çook yakışıklı" vs diyolar bana pek öyle gelmedi acaba ben mi algılayamadım diyorum

Alıntıları Göster
    Hocam iyi tamamda Barbara'nın kitlesi tamamen global mesela. Her yaştan insan var.

Ama Türkiye'deki fenomenlerin kitlesi tamamen küçük yaşta.

• Barbara güzrl tartışmasız hatta kusursuz bir güzel. 10 kişiye sorsan 10’u da kız erkek farketmez güzel der.

Ama bu çocuk göreceli ve yakışıklı falan değil. Kendince bir tarzı olan, özgüveni yüksek şımarık bir tip. Görece güzel olan bir varlığa bu tarz bir ilgi saçma

• Dostum hareketleri falan tanıdığım birininkine benziyor ve o da çok yakışıklı denmeyeceği halde galaktik sayıda kızla takılıyor. Bu tiplerde bir iş var ama ne

• quote:

Orijinalden alıntı: Brotha

Hocam iyi tamamda Barbara'nın kitlesi tamamen global mesela. Her yaştan insan var.

Ama Türkiye'deki fenomenlerin kitlesi tamamen küçük yaşta.

Alıntıları Göster
    Birşey diyemiyorum hocam zevk meselesi

• Buradakilerin konuşmaya utandığı kızı bu çocuk duvarlara vura vura ...

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.