Şimdi Ara

Meriç İzgi yakışıklı mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
3.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Konu iyice "Olum ben EdiLee yi tanıyom bizim mahallede oturuyodu" ya döndü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bamya Avcisi

Kankam ben bu tipi taniyordum birkac kez ayni ortamda denk gelip takilmistik.Cocuk zaten rakibimiz degil ya gay ya biseksuel bizim baska bir cocukla cim cife girismisler diyorlar cocuk da reddetmedi.

Bir de boy olarak asiri kisa bir sey sadece kendini nasil pazarlayacagini biliyordu,buna bayilan kizlar da guzel degildi genelde ergen kucuk kizlar oluyor.Cocuk dikkat cekmeye calisiyordu konsere gri lensle gelmeler vs sonuc olarak kaldirdiklari kizlar harbi kalitesiz oluyordu.Bunlar zaten eskiden semt takiliyorlardi baktilar tutmadi simdi biri izdivaca yonelmis biri youtuber takiliyor,bos adamlar kisaca hayatlari tamamen uyusturucu uzerinden birbirlerine ne kadar ictikleriyle hava atmak.

Yani ben bunu cocugu taniyorum oo diye yazmadim.Her hayati guzel gozuken hayal ettiginiz hayati yasiyor demek degil.Cocugu burada ezmek icin de yazmiyorum onun da cok reddedilmisligi var cok dayak yemisligi var boyu baya kisa ve etrafindan aylarca kostugu kizla benim is pisirmem 1 haftami aldi ki ne unluyumdur ne tipim aman aman biseydir.Sonuc olarak vizyonsuz insanlar gorup de ozenen genc arkadaslarimiz olur ozenmesinler illa birilerine ozeneceklerse varsa cevrelerinde basket takiminda oynayan arkadaslara veya amerikan futbolcu arkadaslarina ozensinler.Asil onlar kral gibi yasiyor.Liseyi en verimli geciren cocuklar onlardir.Hem derslerden izinli cikiyorlar hem kiz olayi cok saglamdi hem de alkollerini takiliyorlar spordan para da aliyorlarsa daha ne olsun.Vucut zaten var.
    Babası imamdı dimi bunun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.