Şimdi Ara

Merhabalar, oyuna yeni başladım. ÖNERİLER!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu oyunu öğrenmem de yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı? 21 levelim, mid oynuyorum genel de. Şu oyunu ciddi ciddi oynamak, öğrenmek istiyorum. Bilgisi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Surfing with the Alien -- 25 Mart 2017; 5:5:55 >

• Hocam youtube vesaire her yer tonla rehber kaynıyor bol bol yayın izle kendini geliştirirsin.

Adc oynama
  • Önerilerin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Surfing with the Alien

Önerilerin?

Hocam ben yazsam kitap olur sende okumazsın sıkılırsın

Oyunda bazı mekanikleri öğrenmeye çalış kite olur dodge olur temel bazı mekanikler bunlar bunları yapamayan çok sayıda oyuncu var yüksek eloda olsa.

Tek bir şampiyon üstünden de gidebilirsin (güzel lig atlarsın belki ama tavsiye etmem; neden dersen karşına counterın gelir seni rezil eder her seferinde veya ne bileyim banlanır seçilir başka bir şampiyon almak zorunda kalırsın ve ortalamanın altında oynarsın) onun dışında benim önerim bir rol seçmek ve o rolün bütün şampiyonlarına az çok hakim olmak. Oynadığın şampiyonu bildiğin kadar rakibinide bilmen gerekiyor.

MAP MAP MAP harita kontrolü ve ward her şeydir. Bunların sayesinde çok maç çevirdiğimiz oldu.

Böyle böyle bir sürü konu var bu konuları ayrıntılı bir şekilde dediğim gibi youtube vesaire yerlerden bulabilirsin. Biliyorsun artık herkes yayıncı Hoşuna gittiğini izle. Ben pek izlemiyorum ama bir kanal vardı yanlış hatırlamıyorsam Yağız Komodo Akın diye o adam güzel anlatıyordu 1-2 videosunu izlemiştim bi bakabilirsin başlangıç olarak.

Onun dışında oyuna girmek için sırada beklediğinde yada canın sıkıldığında vesaire yayın videolarını izle. Profesyonelleri taklit etmeye çalış.

• Okurum ben sen yaz dostum, isterse 200 sayfa olsun... Tamamdir önerdiğin yayıncıyı izleyeceğim, genel de pek yayin izleyen biri değilim çünkü zamanımı başkasının oynadığı oyuna geçirmekle harcamıyorum, en azından bilgilendirici bir şeyler izlemek daha mantıklı. Adam yayında ölüyor daha sonra küfrediyor. Gerek yok bence bu tür yayıncı yayıncılara.
  • quote:

Okurum ben sen yaz dostum, isterse 200 sayfa olsun... Tamamdir önerdiğin yayıncıyı izleyeceğim, genel de pek yayin izleyen biri değilim çünkü zamanımı başkasının oynadığı oyuna geçirmekle harcamıyorum, en azından bilgilendirici bir şeyler izlemek daha mantıklı. Adam yayında ölüyor daha sonra küfrediyor. Gerek yok bence bu tür yayıncı yayıncılara.

Onları izleme zaten onların işi gücü belli sende biliyorsun. Aç doublelifti izle fakerı izle diyorsan az eğlenceli olsun bunnyfufu var qtp var yayıncı çok. Birazda ingilizce biliyorsan olur bu iş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: evaportian

quote:

Okurum ben sen yaz dostum, isterse 200 sayfa olsun... Tamamdir önerdiğin yayıncıyı izleyeceğim, genel de pek yayin izleyen biri değilim çünkü zamanımı başkasının oynadığı oyuna geçirmekle harcamıyorum, en azından bilgilendirici bir şeyler izlemek daha mantıklı. Adam yayında ölüyor daha sonra küfrediyor. Gerek yok bence bu tür yayıncı yayıncılara.

Onları izleme zaten onların işi gücü belli sende biliyorsun. Aç doublelifti izle fakerı izle diyorsan az eğlenceli olsun bunnyfufu var qtp var yayıncı çok. Birazda ingilizce biliyorsan olur bu iş.

Beraber girebilme şansımız var mı? hem hatalarımı, hem eksikliklerimi söyleyebilir misin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: evaportian

quote:

Beraber girebilme şansımız var mı? hem hatalarımı, hem eksikliklerimi söyleyebilir misin?

Hocam yüksek ihtimal trde oynuyorsun ben westteyim malesef yani :(

• Başlayacak oyun mu bulamadın
  • Westte başlayabilirim hocam?
  • quote:

Westte başlayabilirim hocam?

Hocam 21 olmuşsunuz bence devam edin tr westten iyi zaten. Ayrıca bende lysye hazırlanıyorum boş zamanlarımda burada geziniyorum pek vaktim olmuyor. İstersen bana özel mesajdan anlamadığın sıkıntı çıkan yerleri sorabilirsin gördüğüm zaman cevaplarım elimden bu gelebilir sanırım

Yukarıdaki arkadaş söylemiş biraz da haklı lol bu aralar pek parlak değil. Veriler tersini gösterse de artık eski oyuncularda bi illallah çekiyor.
  • 3 oyun Ashe attım hocam, 1. oyun 350 civarı farm yaptım ve 21/2/9 olarak gittim. 2. oyun 250 farm civarı aldım ama ne yazık ki kaybettik. 3. oyun da 220 civarı bir şeyler oldu pek farma odaklanamadım, 15 kill falan almıştım. Karşıda gold-plat vardı
  • https://www.youtube.com/channel/UCcX8Wt_4a7sfPFf6lQNOAgQ kanalımda adan zye nasıl oynanır serisi yapıyorum genel bir bilgi alabilirsin. sevdiğin şampiyon olursa da onu oynayan bir yayıncıyı izleyip daha detaylı öğrenirsin.
  • harita kontrolu çok önemli, bide midde sağ sol çimene mutlaka totem atmalısın ki görüşün olsun. bide koridori ittirirken dikkatli ittir. arada geri çekil. rakipden ani baskın yemiyecek şekilde oyna

• quote:

Orijinalden alıntı: Lugati Oyun YouTube

https://www.youtube.com/channel/UCcX8Wt_4a7sfPFf6lQNOAgQ kanalımda adan zye nasıl oynanır serisi yapıyorum genel bir bilgi alabilirsin. sevdiğin şampiyon olursa da onu oynayan bir yayıncıyı izleyip daha detaylı öğrenirsin.

Bakıyorum hocam teşekkürler.

@games087

Teşekkürler hocam, totemleri eksik etmiyorum zaten. 10Lv olunca direkt mavi çıkıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Litation

quote:

Önerilerin?

Hocam ben yazsam kitap olur sende okumazsın sıkılırsın

Oyunda bazı mekanikleri öğrenmeye çalış kite olur dodge olur temel bazı mekanikler bunlar bunları yapamayan çok sayıda oyuncu var yüksek eloda olsa.

Tek bir şampiyon üstünden de gidebilirsin (güzel lig atlarsın belki ama tavsiye etmem; neden dersen karşına counterın gelir seni rezil eder her seferinde veya ne bileyim banlanır seçilir başka bir şampiyon almak zorunda kalırsın ve ortalamanın altında oynarsın) onun dışında benim önerim bir rol seçmek ve o rolün bütün şampiyonlarına az çok hakim olmak. Oynadığın şampiyonu bildiğin kadar rakibinide bilmen gerekiyor.

MAP MAP MAP harita kontrolü ve ward her şeydir. Bunların sayesinde çok maç çevirdiğimiz oldu.

Böyle böyle bir sürü konu var bu konuları ayrıntılı bir şekilde dediğim gibi youtube vesaire yerlerden bulabilirsin. Biliyorsun artık herkes yayıncı Hoşuna gittiğini izle. Ben pek izlemiyorum ama bir kanal vardı yanlış hatırlamıyorsam Yağız Komodo Akın diye o adam güzel anlatıyordu 1-2 videosunu izlemiştim bi bakabilirsin başlangıç olarak.

Onun dışında oyuna girmek için sırada beklediğinde yada canın sıkıldığında vesaire yayın videolarını izle. Profesyonelleri taklit etmeye çalış.

Alıntıları Göster
    Dedin ama Plat 2 oldum hocam. Her lane, her şampiyonu oynayabiliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Surfing with the Alien -- 7 Nisan 2018; 23:55:20 >

• Lig maçlarını twitchten takip et kendine pay çıkar

• etrafınabakançocuk kullanıcısına yanıt
    Son yoruma baksaydın keşke.
  • quote:

Dedin ama Plat 2 oldum hocam. Her lane, her şampiyonu oynayabiliyorum.

Alıntıları Göster
    ben de bütün lol hayatım boyunca diamond olmaya çalıştım diamond olup bıraktım hocam

pubg oynuyorum artık

• Ben de pubg oynuyorum. Gireriz beraber. Full sabahlıyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.