Burası İstanbul Aslantepe, burda 50000 koltuklu yeni bi futbol merkezi kuruyoruz, yüzde 87'si yeşil alan olacak, içinde futbol sahası bile olacak, hep hayal ederdim 10. kattaki taraftarı vurabilir miyim diye, denedim olacak, çünkü bu ülkede herkes güzel kaliteli bi statta şutlarımı izlemeyi hak ediyor, burada tribünler olacak bi tanesi tam 30 metre, burda tek kişilik baraj var, seyirciler var herşey var burda bi yaşam var, burası enerjisini benim koşularımdan üretecek elektriğiniz yüzde 20 daha ucuz olacak, bu yeni projemizde 10 bin lira peşinat veren herkes şut sahibi olacak, antremanlara başladık bile.
Tamam
Face de Vardı !!! Paylaşım için sağol ve güzel
güzelmiş panpa
Sağolun arkadaşlar denedim olacak artık herkes auta atabilecek.
merhaba ben DHStajyer. Burası donanım haber forumları. 1 milyonluk Türkiye'nin en büyük forumunu kuruyoruz. Yüzde 87'si Konu Dışı olacak, içinde Konu dışı özel bölümü bile olacak. Hep hayal ederdim, 10.sayfadaki konular duracak mı diye, denedim olacak! Çünkü DH' de herkes güzel kaliteli rütbeleri hakediyor. Burada +18 konular olacak bi tanesi tam 30 sayfa, burda anketler var misafirler var adminler var burda bi yaşam var. DH serverları elektriğini kendi üretecek. Elektrik masrafımız %20 daha ucuz olacak, bu yeni projemizde 10 bin lira peşinat veren herkes rütbe sahibi olacak, üye alımlarına başladık bile ..
Geçen gün yine vardı bu. Oraya yazdığım yazıyı kopyalıyorum:
Merhaba ben Mesut Çevik.
Burası neresi bilmiyoruz. Burda bir forum sitesi kuruyoruz. Yüzde 87'si reklam olacak. Çökmeler bile olacak. Hep hayal ederdim, " ... " nedeniyle üyeleri banlayabilecek miyim diye, yaptım olacak. Çünkü herkes ban duygusunun tadına bakmalı. Burada replikler olacak. Burada üyeler var, yöneticiler var, 24 ayar admin bile var. Burada bir yaşam var. Reklamlardan kazanılan paralarla %20 kara geçilecek. Bu yeni projemize katılmak için yalnızca geçerli bir cep telefonu numarası vermeniz yeterli. Çökmelere başladık bile. (Arka taraftan Yöneticilerin gülme sesleri gelir.)
quote:
Orijinalden alıntı: atacanoral
Merhaba ben Mesut Çevik.
Burası neresi bilmiyoruz. Burda bir forum sitesi kuruyoruz. Yüzde 87'si reklam olacak. Çökmeler bile olacak. Hep hayal ederdim, " ... " nedeniyle üyeleri banlayabilecek miyim diye, yaptım olacak. Çünkü herkes ban duygusunun tadına bakmalı. Burada replikler olacak. Burada üyeler var, yöneticiler var, 24 ayar admin bile var. Burada bir yaşam var. Reklamlardan kazanılan paralarla %20 kara geçilecek. Bu yeni projemize katılmak için yalnızca geçerli bir cep telefonu numarası vermeniz yeterli. Çökmelere başladık bile. (Arka taraftan Yöneticilerin gülme sesleri gelir.)
Güldüm
quote:
Orijinalden alıntı: atacanoral
Merhaba ben Mesut Çevik.
geçen ki konuyu da bu mesajınıa da hatırlıyorum güldüm
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme