Şimdi Ara

Merhaba arkadaşlar ben pro2000 bilgisayar aldımda bi bakarmısınız iyimi degilmi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar ben evkurdan bilgisayar satın aldım bilgisayardanda fazla anlamam işten geldigimde bir gta 5 vs kaldırsın diye bir makine aldım kafa dagıtmak için ama bu iyimi degilmi bilmiyorum acil cevaplarsanız eger kötü bilgisayarsa iptal ettirebiliyormuşum şimdiden yorumlarınız için teşekkürler

Pro2000 AMDX4-740-3.2G/8GB/1TB/2GB/W8/PC
    Yanında 20 led monitör veriyorlar.
    2.350 TL
    Sırf kredi kartsız v.s satıyorlar diye mecbur alıyorum ama iyimi degilmi bilmiyorum. Lütfen cevaplarsanız çok sevinirim parayı çöpe atmak istemiyorum

Not:(Eger kredi kartsız peşinatsız taksitli alışveriş yapan sizin memnun kaldıgınız 3.000 tl limit en fazla taksitle alışveriş yapan magaza varsa belirtsineniz ve hangi makina söylerseniz çok memnun olurum)

• S A K I N O N U A L M A

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iptal et biz sana çok daha verimli bir sistem toplayalım
  • Hazır bilgisayardan uzak durun. Oyun oynayacaksanız son tercih olarak bile hazır bilgisayarlara bakmayın. R9 280x'li i5 4590'lı canavar sistemi toplarız 3000 e çok rahat.

• Bunlar bu ticaretin hesabını nasıl verecekler bilemiyorum 2350TL nedir...

Hazır sistem, özelleştirilebilir platform olmadıktan sonra almayın.
  • Taksitli almak istiyorsun fakat o hazır sistemde alınmaz. Eğer imkanının varsa para biriktirip toplama sisteme yönelmeni öneririm. Verdiğin paranın hakkını alasın

• hocam teşekkürler yorumlarınız içinde nakit para toplayana kadar benim kafa bir dünya olur ben sadece bu sistem gta5 veya ark survival evolved yeni nesil oyunları kaldırırmı onu sormak istiyorum ? kaldırırsa hangi kalitede kaldırır ? ultra medium veya low :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi translateQQ -- 28 Temmuz 2015; 23:11:21 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bilgisayar alıcam ama?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: translateQQ

hocam teşekkürler yorumlarınız içinde nakit para toplayana kadar benim kafa bir dünya olur ben sadece bu sistem gta5 veya ark survival evolved yeni nesil oyunları kaldırırmı onu sormak istiyorum ? kaldırırsa hangi kalitede kaldırır ? ultra medium veya low :)

Menüye girebilirsen iyi
  • translateQQ T kullanıcısına yanıt
    yüklerken uyarı verir heralde sistem kaldırmıyor diye.
    zaman geçmeden geri verin derim. O bütçeye forumdaki arkadaşlar burda çok güzel sistemler topluyor.
  • O kasa değil 2350tl 350 tl bile etmez

• Niye nakit olayına takıldığınızı anlamadım, en basit örneğiyle İnventus vade farksız 6 taksit yapıyor.
  • Sakın sakın asla almayın da almışsınız

• Ekran kartı modelini göremedim.
  • translateQQ T kullanıcısına yanıt
    bendeki pc yi sana taksitli vereyim o fiyata. :)
  • Kimse de sistem önermemiş

3000 TL'ye kadar dedin madem, buyur. En az 5x performans farkı olacaktır senin yazdığınla
    Klavye & mouse ile 3000'e tamamlanır

Merhaba arkadaşlar ben pro2000 bilgisayar aldımda bi bakarmısınız iyimi degilmi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meniz -- 29 Temmuz 2015; 9:48:36 >

• Sakın sakın sakın öyle bir hata yapma çok pişman olursun o pc nin işlemcisi çok kötü ekran kartı çok kötü sakın alma forumda sana o paraya kat kat daha performans alabileceğin bir pc toplarız imzamdaki sistem monitör hariç 2400 lira senin bulduğun leptop a 1000 katlar

• Valla onu alırsan Ömrünün sonuna kadar kendini affetmezsin o kadar dandik bir kasaya 2.350 lira inanılmaz bir rakam 2,350 liraya 2.el alsan onun 3 mislini toplarsın aklın varsa alma. Bir kaç arkadaşımız vermiş sana bir kaç tavsiye onları 1.sıraya alabilirsin alma konusunda. Ama taksite yapan kredi kartsız bi yer ben bilmiyorum şahsen.
  • arkadaşlar tüm cevaplarınız için teşşekürler evkurdan iptal ettirdim. Şimdi sizin dediginiz gibi toplama alıcam bir arkadaştada kredi kartı var onla alıcam ama limit 500 tl imiş taksitle almak istiyorum örnegin 3.000 tl bir bilgisayarı 400 tl veya 300 tl taksitle alabilirmiyim ben ? kredi kartı limiti 500 tl taksit limiti daha düşük olursa alaiblirmiyim yoksa illa 3.000 tl üstümü olması lazım ?
  • Taksit öyle işlemez, 3.000 TL'lik pc alacaksan kartın limiti 3.000+ olması lazım. İş yeri 3.000TL'yi çeker ama taksit yapan bankadır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.