Şimdi Ara

Merdiven çıkmas kas yapar mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam beyler, ben 4 katlı bir evde oturuyorum ve sürekli hızlı hızlı 2'şer 3'er zıplaya atlaya yaklaşık günde en az 100 basamak inip çıkıyorum (bu günde 500-1000 de olabilir), Merak ediyorum bu kdr inip çıkma bende herhangi bir kas gelişime yaparmı, veya ne gibi olumlu etkileri olur, beni biraz aydınlatırsanız sevinirim.

• Öle bi şey olsa okulda kaç kere inip çıkıyoz.
  • cift ayak ziplarsan tabiki etkisi daha buyuk olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: kickboxer55

cift ayak ziplarsan tabiki etkisi daha buyuk olur

kas yapim derken göz çıkartmasın düşerse kafa göz kalmaz valla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi therion-x -- 16 Temmuz 2010; 2:14:40 >
  • eğer öyle olsaydı çoğumuzun sağ elinin balyoz gibi olması gerekirdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: babayaru_2

eğer öyle olsaydı çoğumuzun sağ elinin balyoz gibi olması gerekirdi

Yine de gelişiyor o kas ha barbell curl ha ...
  • up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bacak kası gelişir ama 4 kat çıkmakla bir şey olmaz 12.ci kata 2 kere cıkıp in :D zıplayarak değilde normal basamaklara tektek seri bir şekilde basarsan daha etkili olur

edit:http://www.bodyforumtr.com/vbforum/merdiven-kmak-t15248p2.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_VeJaR -- 16 Temmuz 2010; 13:24:05 >
  • Tam anlamıyla yapar denilemez. Spub Webb'in zıplama programında yer alıyordu merdiven çıkmak. Kırmızı lifleri geliştirdiği gibi beyaz lifleri de geliştiriyor, yani hız ve kuvvet artırıyor. Ama kas yapar denilemez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Historia Calamitatum

Tam anlamıyla yapar denilemez. Spub Webb'in zıplama programında yer alıyordu merdiven çıkmak. Kırmızı lifleri geliştirdiği gibi beyaz lifleri de geliştiriyor, yani hız ve kuvvet artırıyor. Ama kas yapar denilemez.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.