Şimdi Ara

Mercury ADSL modem kurulumu (yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
7.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaslar.. mercury adsl modem aldım bu modemin ayarlarını bilen varmı. Ethernet den baglamak istiyorum.

• o modemi ne duydum ne biliyorum. Ethernet destegi varsa duz bir kablo ile modemi ethernet kartina bagla. Sonra LAN olusturacaktir bir tane. Modem in web konsol destegi vardir buyuk ihtimal. modem in i.p sini yaz . Ordan ayarlari girmen lazim. sifreni kullanici adini DNS ve enkapsulasyonlari girersen olacaktir. Bu ayarlari telekom sana veriyor, oldugun santrale gore de.

Bu modemin kitapcigi yok mu :) bi baksan kolay bir sekilde ne yapman gerektigi yaziyordur
  • işte santrale göre ayar yok. biryerden almam gerek
  • up
  • Kimsede bu modemden yokmu ya?
  • bak modemin kul. adı şifresini gir home bolumunden Quick Configuration tıkla butun ayarları yap sonra sumbit de sonra admin ı tıkla yukarıdaki linklerden. ordan Commit & Reboot tıkla sonra commit i tıkla aynı sayfada reboot u tıkla...
    cok tıkladık ama :) neticede modem kendini resetliycek ve sonra butun ayarların sabit kalacak
  • İnternet Explorer ı aç 10.0.0.2 ile arayüze giriş yap senden şifre ve parola isteyecektir... Admin (şifre) conexant (parola) arayüze giriş yaptıktan sonra quick configiration var ordan senden istediği bilgileri yaz ... Kaydet tamamdır
  • Modemin kullanma klavuzunu oku bi ara duymuştum o modemi arkadastan 192.168.1.1 ID ve şifre isticektik ID boş bırakcasın şifre kısmına kücük harflerle admin yazman yeterli olcaktır ve modemin içindesin internet sayfasına yazcaksın...yardım edebildiysem ne mutlu bana
    Önceleri tamamen AMD taraftarı olmakla beraber artık Intel'e de "hayır" diyemeyen, sonradan görme Windows kullanıcısı olmakla beraber artık sıkı bir MacSever ve kullanıcısı da olan AirTies-Zyxel destekleyicisi, kendi halinde TC vatandaşı, 1952 doğumlu "dedeleşmiş" bir elektronik mühendisi. Oppo A16S, iPod Touch 4G (64GB), Retina MacBook Pro (late 2012, i5 dual core, 8GB RAM, 256GB Flash SSD), late 2012 Mac Mini (i7 quad core, 12GB RAM, 1 TB HDD), iki değişik konfigürasyonlu AMD veya Intel İşlemcili masaüstü PC, iki Intel işlemcili Notebook ve Netbook, vs.
  • şuan da mercury marka bi modemden bağlanıyorum.internet komşunun.

modem arayüzüne 192.168.1.1 ile giriliyor.şifreyi bi bulamadım
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.