arkadaşlar ben henüz oyunun 100de 15-20 arasındayım birtane sarısın kadın bana 3 tane görew weriom görew yerlerine gidiom sarı halka dolasıom dolasıom bişey olmuyor orda ne yapcaz bilen varm görew yerleri bazıları catıda bazıları yer de bir türlü ne yapacağımı bulamadım bi yardım edin pls D:
görevler herkeste farklı mı? çıkıyo herkes farklı bişey sölüyor !!ben o görevi hiç yapmadım bazı arkdaşlar çin görevi almışlar ama bende yok
arkadaşlar oyunun birinci görevini yapıyorum contine diyorum ve oyun kitleniyo videoda bu sorunu çözenler nasıl çözdü acaba???
Arkadaşlar şu pacth konusunda bana yardım edermisiniz..Yükleyemiyorum şu hata karşıma çıkıyo...Birde yok arkadaşım yüklemene gerek yok bişey fark etmiyor derseniz boşuna uğraşmayayım..
Arkadaşlar bu konuda gerçekten bir fikri olan yok mu ?
yama da tek değişiklik çözünürlük ayaralarını yükseltebiliyorsun başka bi işe yaramıyor:)
Arkadaşlar bende şu hatayı veriyor.
Mercenaries 2 : World in flames is unable to continue due to an error initializing your graphics hardware.
Ne yapmam lazım yardım edin!
mateas en iyi karakter 40 tane helikopter almısımdır oyun bitti kullanamadan çinlileri seçtim insan bir gemi verir amerikalılar oynamak daha kolay
Arkadaşlar merhaba,
Kontrollerle ilgili problem yaşıyorum. Oyunun başlarındayım. Büyük binanın içerisinde bir tank var. Tankı almak için "E" tuşuna basıp üstüne çıkıyorum ekranda bir tuşa basmamı istiyor. Bir kaç denemeden sonra o tuşun "F" olduğunu çözdüm. Tankın içinden çıkan eleman silahını doğrulttuğunda "F" tuşuna basıp silahını düşürüyorum. Daha sonra benden bir tuşa daha basmamı istiyor ama hangi tuş olduğunu bir türlü bulamadım. Denemediğim tuş kalmadı sanırım. Kontrollerle ilgili bir problem olabilir diye düşünüyorum ama bir çok şey denedim, olmadı. Bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşım varsa bana yardımcı olabilir mi?
Teşekkürler..
arkadaşlar oyunun en başında karşıma büyük bir kapı çıkıyor o kapıyı nasıl patlatıcam,duyumlarıma göre
uçak çağırıyormuşuz tuş kombinasyonu nedir?
Oyundan çıkarken arka planda "0x746f5896 adresindeki yönerge, 0x0000000e bellek adresine başvurdu. Bellek, read olamadı." hatası geliyor ve bilgisayar kilitleniyor. Bu sorun sizde de oluyor mu?
Not: 1.1 yaması yüklüdür.
quote:
Orjinalden alıntı: nForcer
Oyundan çıkarken arka planda "0x746f5896 adresindeki yönerge, 0x0000000e bellek adresine başvurdu. Bellek, read olamadı." hatası geliyor ve bilgisayar kilitleniyor. Bu sorun sizde de oluyor mu?
Not: 1.1 yaması yüklüdür.
Oyunu silip tekrar yükle,düzelme olasılığı var.Ayrıca diğer oyunlarda da benzeri hatalar alıyorsan kesin format at.
Bende şimdi tam bu nedenle oyunu kapatıp forumu açtım.
quote:
Orjinalden alıntı: Mynameis_NEO
Arkadaşlar merhaba,
Kontrollerle ilgili problem yaşıyorum. Oyunun başlarındayım. Büyük binanın içerisinde bir tank var. Tankı almak için "E" tuşuna basıp üstüne çıkıyorum ekranda bir tuşa basmamı istiyor. Bir kaç denemeden sonra o tuşun "F" olduğunu çözdüm. Tankın içinden çıkan eleman silahını doğrulttuğunda "F" tuşuna basıp silahını düşürüyorum. Daha sonra benden bir tuşa daha basmamı istiyor ama hangi tuş olduğunu bir türlü bulamadım. Denemediğim tuş kalmadı sanırım. Kontrollerle ilgili bir problem olabilir diye düşünüyorum ama bir çok şey denedim, olmadı. Bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşım varsa bana yardımcı olabilir mi?
Teşekkürler..
"krbl" nin yazdığı şeyi kağıda not alacağım.
bot resimi...>boşluk şarjor resmi>r tutma işareti>e el işareti.... >f bizim sorunun cevabı bu galiba. o anda çıkan bot resmi idi. boşluğa basalım birde. bakalım ne olacak.
Şükür geçtim orayı. Boşluk tuşuna o işaret çıktıktan sonra sürekli basmak gerekiyormuş.
quote:
Orjinalden alıntı: Mynameis_NEO
Arkadaşlar merhaba,
Teşekkürler..
arkadaşlar ben 2. bölümde tank da takıldım tankın üstüne çıkıyorum adam çıkınca yumruk atmamı istiyo F ye basıyorum sorna da tekme atmamı istiyo ama tekme atmak için hanig tuşa basıcagımı bulmadım yardım edermisiniz?
Bende bir üst paragrafta yazmışım. Oku orayı.
bot resimi...>boşluk şarjor resmi>r tutma işareti>e el işareti.... >f
quote:
Orjinalden alıntı: daleth
arkadaşlar ben 2. bölümde tank da takıldım tankın üstüne çıkıyorum adam çıkınca yumruk atmamı istiyo F ye basıyorum sorna da tekme atmamı istiyo ama tekme atmak için hanig tuşa basıcagımı bulmadım yardım edermisiniz?
tank işini hallettim de.. ya UP den görev aldım görev tamamlandı dedi sonra tekrar UP binasına gittim ama bu sefer içeriye giremedim. " friendly standing required for entry " diye bi uyarı geldi dosça olmamımı istiyo ne isito anlamdım bir türlü. ne yapmama gerikiyo yardım edermisiniz?
BEnde oyunun ilk kısımlarında bir yerde takıldım arkadaşlar. Bir tane helikopter geldi bizim mekana. O helikoptere biniyorum ama bir yere götürmüyor pilot beni. Pusula da işaret olarak o helikopteri gösteriyor. Bilginiz var mı yardım edin devam edeyim.