Bildirim
Mercenaries 2: World in Flames (ÇIKTI) (22. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
-
oyundan sonra kontrol etmedim... ama şuan 67 derece 75 in üstünü görmedim kartta... vpu recover verir zaten fazla sıcaklık olsa.. -
beyler napıcaz bu soruna... -
quote:
Orjinalden alıntı: Senceru
quote:
Orjinalden alıntı: erdem074
quote:
Orjinalden alıntı: farabiahmed
Grafikler bende böyle. Neden olabilir? Sistem E6300, 8600 GT Sonic, 2 GB DDR 2
Aynı hata bendede var ekran kartım ATI Radeon X1600/X1650 Series driverı güncel deil acaba ondanmı driverını bi türlü güncelleyemedim güncellenmio bu sorunu nasıl çözebilirim ???
oyun bendede bu şekilde...
2.bölümde biraz düzelme var ama yine aynı olucak yani nası çözücez bunu ?
ekran kartı Gigabtyte 2600 HD XT Silent Pipe... Driver En Son 8.9
aynısı banada oldu kartım 8600gt sonic+ sürücüyü güncelledim düzelmedi bende oyunu başka birine verdim zaten yorumlara bakılırsa oynamayan bir şey kaybetmez
-
bu oyunun %100 bitmiş save dosyalarını bi yerde gören varmı
makıneye format attık saveler gitti -
Arkadaşlar "UP" den görev alamıyorum artık, ben de gerillalara katıldım fakat "UP" lerle papaz olmak da istemiyorum ne yapmamız gerekiyor, gerillaların görevlerini mi yapmam gerekiyor senaryoda ilerleme kaydetmem için ne yapmam gerek sinir oldum
, acil yardım
-
Arkadaşlar oyun ara videolarda qirişteki reklamlarda falan donuyo tamamen kitleniyo videoları izlemeden oynuorum bu donmalar hakkında 1 fikriniz varmı nası düzeltcem ? :S -
Arkadaşlar bunkbuster la görevi yaptım sonra düşman helıkopterı geldı bızım bınaya saldırmıslar hıjak yapcakmısız 4 saat uğraştım hıjaklayamadım denedım kac kez hep ıtıyo heliden , bunkbusterı tamamen bitirenler BELGELİM MY GAMES MERCENARİES2 SAVEGAMES BURAYA UPLOAD SİTESİ VAR ORDAN ATIP BURAYA LİNKİNİ KOYABİLRMİ YARDIM LUTFENN -
arkadaşlar save gerek kalmadı geçtim not:yakından bi araba bulun dağ taş demedn basın gaza 2dk varken yetiştim helikopteri hijak etmeye gerek yokmuş şimdiki sorunum şu
hangi tuş
-
durbunle bakılan bir bolum vardı tankerlere o bolumde b ye basıyoruz sonra ne yapmamı gerekior -
hıjak olayını çözdüm uğraşınca oluyomuş
bot resimi...>boşluk
şarjor resmi>r
tutma işareti>e
el işareti.... >f
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krbl -- 6 Ekim 2008; 15:11:13 > -
bi bölümde binanın üstündeki rehineyi kurtarıp 3 binayı patlatmak gerekiyor adamı nasıl kurtaracam bilemedim o bölümü geçen varmı? -
arkadaşlar oyunu sorunsuz yükledim ama oyun açılıyor ea reklamında takılıyor yardımcı olabilirmisiniz? -
quote:
Orjinalden alıntı: dukenukem82
bi bölümde binanın üstündeki rehineyi kurtarıp 3 binayı patlatmak gerekiyor adamı nasıl kurtaracam bilemedim o bölümü geçen varmı?
bölümü kimden aldın ve %kaçtasın?
bende %86 dayım görev kalmadı napıcam bilmiyorum parlayan hiç bişeyde yok??Yardım bilenler. -
quote:
Orjinalden alıntı: teknoloji_2025
Arkadaşlar oyun ara videolarda qirişteki reklamlarda falan donuyo tamamen kitleniyo videoları izlemeden oynuorum bu donmalar hakkında 1 fikriniz varmı nası düzeltcem ? :S
-
%62.4 chinese den görev aldım adam binanın tepesinde rescue and destroy builds diyor kurtar ve binaları yık diyo ama kurtarma işi nasıl olacak? -
oraya helikopterle gitcekmişsin bende başka yerden okudum ama bilgin olsun ben %86 dayım ben öle bi görev yapmadım ve şu anda hiç görev kalmadı boşboş dolaşcazmı %100 olması gerekmiyomu??nerde%15 lik kısım!!
-
Bende öyle düşündüm bugün binaya indim yarında kurtarırım heralde .Ben sırasıyla görevleri yapıyorum .Amerikalılardan sonra şimdi çinlilerin işini yapıyorum.Oda bitince galiba korsanlarınki açılacak . -
Ben anlamdım olayı yaa ben piratesleri yaptım amerikalılar la çinliler daha yeni açıldı %86 dayım amerikalılar full bütün görev bitti çinlilere gidiyorum görev yok herşey lvl3 napcam ben ne sinir bozucu oyun yaa!!!!!!
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X