Şimdi Ara

MERCEDESTEN ANLAYAN BAKABİLİR Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mercedesin sitesinde araç konfigüre etme yani tasarlama kısmı var. Herhangi bir model seçtiğinizde araca bir sürü paket ekleyebiliyorsunuz fakat en full paketin ya da en iyi paketin hangisi olduğunu bilmiyorum şahsen. Bununla ilgili bilgisi olan var mı? Aracı baştan aşağıya değiştirebiliyorsunuz fakat benim gibi bilmeyen birisi bunları nasıl seçecek? Teknolojiden geri kaldık valla. Cahil diye hor görmeyin yani.

• Konu güncel
  • bi ara mercedes bakıyordum modelleri arasında kayboldum hangisi dolu paket hangisi değil işin içinden çıkamamıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sar1Lac1

bi ara mercedes bakıyordum modelleri arasında kayboldum hangisi dolu paket hangisi değil işin içinden çıkamamıştım.
    Aynısı bana da oldu şu an. Ne yapacağımı bilmiyorum valla işin içinden çıkamadım.
  • Konu güncel
  • üst paketlerde exclusive ve amg var. amg daha sportif araç isteyenler için, exclusive daha premium ve konforlu araç isteyenler için olan donanım paketleri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: suatcagdas

üst paketlerde exclusive ve amg var. amg daha sportif araç isteyenler için, exclusive daha premium ve konforlu araç isteyenler için olan donanım paketleri.
    Bu paketlerde araçların dış görünüşü değişiyor mu peki?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet tabiki, amg pakette 5 kollu yıldız jantlar, ön ızgara ve altındaki difüzör, arka difüzör, spor koltuklar vs. gibi parçalar farklı tasarımla gelir.

• quote:

evet tabiki, amg pakette 5 kollu yıldız jantlar, ön ızgara ve altındaki difüzör, arka difüzör, spor koltuklar vs. gibi parçalar farklı tasarımla gelir.
    Benim gibi genç birisine AMG paket daha iyi gider o zaman.
  • genç adama amg,
    işadamı-aile babasına exclusive.

• quote:

genç adama amg,
    işadamı-aile babasına exclusive.
    Yardımın için çok teşekkür ederim dostum.
  • rica ederim ne demek.

• en pahalısı en dolu pakettir

öyle değil mi ?
    Chr gibi paketler arasında sadece artı değil eksik donanım farkı da mı var yani ?

MERCEDESTEN ANLAYAN BAKABİLİR Mİ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 13 Kasım 2019; 12:58:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

en pahalısı en dolu pakettir

öyle değil mi ?
    Chr gibi paketler arasında sadece artı değil eksik donanım farkı da mı var yani ?

Araç tasarlama kısmında o kadar çok farklı paket ve gelen özellikler var ki insanın kafası karışıyor valla. Link atmak yasak değilse link atabilirim zaten ne demek istediğimi daha iyi anlarsın dostum.

• zotacing kullanıcısına yanıt
    Onu ben de fark ettim iyice araştırınca dostum. Önemli olan opsiyonlar gerçekten...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Paketler arasında doluluk boşluk yok.
    Kullanıcı kitlesine özel paketler var, sportif isteyen AMG alır opsiyonlu doldurur aracı, lüks isteyen Exclusive alır öyle doldurur aracı. Ucuz olsun diyen giriş paketi satın alır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AirSupport kullanıcısına yanıt
    AMG paket alıp opsiyonlarla dolduracağım aracı sanırım. İyice bilgi sahibi oldum sayenizde, teşekkür ederim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.