Şimdi Ara

Mercedes W210 sizce nasil bir arac?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
29.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cevremde bu araci kullanan ve memnun olan bir suru insan var. Sizce bu arac nasil, kullanan arkadaslar yardimci olursa sevinirim. Hangi motoru onerirsiniz? Yakit durumu nasildir?

Bu araca verilecek maksimum miktar sizce ne kadar olmalidir?

Tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 35-40 arasında amg jantlı dışarıdan güzel görünümlü kilometresi düşük lpg benzin modelli bulabilirsiniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schneeflocke

35-40 arasında amg jantlı dışarıdan güzel görünümlü kilometresi düşük lpg benzin modelli bulabilirsiniz...

E200 Kompressor ile LPG uyumu ne durumda acaba? E320 de sorun olacagini sanmiyorum da, 3.2 motor da sehiricinde adami uzebilir.

• kullanmadım ama ölü de olsa merso potansiyeli her zaman var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raytheon

quote:

Orijinalden alıntı: Schneeflocke

35-40 arasında amg jantlı dışarıdan güzel görünümlü kilometresi düşük lpg benzin modelli bulabilirsiniz...

E200 Kompressor ile LPG uyumu ne durumda acaba? E320 de sorun olacagini sanmiyorum da, 3.2 motor da sehiricinde adami uzebilir.

hocam bende lpgli olanını kullanmadım ama yakıt için idealdir yani sonuçta 320 olsa gerçekten yakabilir ama 200 fazla olucagını tahmin etmem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH-Strain

kullanmadım ama ölü de olsa merso potansiyeli her zaman var
    2007 Yılında 2001 model E200 Komp. Avantgarde aracımızı sattık yaklaşık 1.5-2 yıl kullanmıştık, o zamanlar pek yakıt problemi olmuyordu benzin bu kadar pahalı değildi diye lpg düşünmemiştik. Performans olarak muhteşemdi bizdeki 186Hp idi, konfor olarak ise yok yokdu sunroof cruise control elektrikli ısıtmalı koltuklar falan aklıma gelmeyen birsürü özellik daha. Herşeyden öte MB'nin yıldızı bile yeter diyebilirim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ASKER.

2007 Yılında 2001 model E200 Komp. Avantgarde aracımızı sattık yaklaşık 1.5-2 yıl kullanmıştık, o zamanlar pek yakıt problemi olmuyordu benzin bu kadar pahalı değildi diye lpg düşünmemiştik. Performans olarak muhteşemdi bizdeki 186Hp idi, konfor olarak ise yok yokdu sunroof cruise control elektrikli ısıtmalı koltuklar falan aklıma gelmeyen birsürü özellik daha. Herşeyden öte MB'nin yıldızı bile yeter diyebilirim :)

Alıntıları Göster
    İki motor seçeneği var biri düz 136 beygir m111 diğeride kompressör 186 beygir benim bildiğim kompressör ün yakıtı biraz daha fazla. Performans çok önemli değil diyorsanız düz öneririm. Onun dışında birde otomatik de 4 vites ve 5 vites seçeneği var 97 üstü otomatikler 5 vites. LPG ile uyumlu araçlardır ben sıkıntı yaşayan görmedim.
    Bence donanım o kadar önemli değil temiz sahibinden araç bulmaya çalışın km leri çoğunun yüksektir km sine fazla takılmayın 500 600 rahat görür çok konforlu araçlardır alacağınız arabayı mutlaka mercedes den anlayan birilerine gösterin masraflısını adam etmek çok zordur.Bu araçların belli bir piyasası yoktur fiyatlar genelde donanım paketine ve aracın temizliğine göre değişir.bence 31 32 gibi rakamlara çok güzel bir w210 alınır masraf etmeden binilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Volvo mu Mercedes mi?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ASKER.

Alıntıları Göster
    Kasa olarak çok güzeldir konfor olarakda mükemmele yakındır zaten sonuçda bir Mercedes-Benz klasiği ama bence E55 efsanedir.

• quote:

Orijinalden alıntı: of dead

Kasa olarak çok güzeldir konfor olarakda mükemmele yakındır zaten sonuçda bir Mercedes-Benz klasiği ama bence E55 efsanedir.

Alıntıları Göster
    Yakıtı çoktur. Son derece sorunsuz bir araçtır. Konfor ve yol tutuş olarak çok çok iyidir. Performans beklentisi varsa 186'lık Kompressor olanları yeterince tatmin eder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canozpinar

Yakıtı çoktur. Son derece sorunsuz bir araçtır. Konfor ve yol tutuş olarak çok çok iyidir. Performans beklentisi varsa 186'lık Kompressor olanları yeterince tatmin eder.

Siz kullaniyordunuz yanlis hatirlamiyorsam. Donanim olarak Avangarde ve Elegance arasinda ne gibi farklar mevcut acaba?

Satin alma surecinde donanima ne kadar onem verelim? Yoksa temiz olsa yeter mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: cıku

İki motor seçeneği var biri düz 136 beygir m111 diğeride kompressör 186 beygir benim bildiğim kompressör ün yakıtı biraz daha fazla. Performans çok önemli değil diyorsanız düz öneririm. Onun dışında birde otomatik de 4 vites ve 5 vites seçeneği var 97 üstü otomatikler 5 vites. LPG ile uyumlu araçlardır ben sıkıntı yaşayan görmedim.
    Bence donanım o kadar önemli değil temiz sahibinden araç bulmaya çalışın km leri çoğunun yüksektir km sine fazla takılmayın 500 600 rahat görür çok konforlu araçlardır alacağınız arabayı mutlaka mercedes den anlayan birilerine gösterin masraflısını adam etmek çok zordur.Bu araçların belli bir piyasası yoktur fiyatlar genelde donanım paketine ve aracın temizliğine göre değişir.bence 31 32 gibi rakamlara çok güzel bir w210 alınır masraf etmeden binilir.

31-32 lira ise iyi. Cok daha fazla rakamlari gozden cikardik cunku.

Gonul w211 ister ama onun da adam gibisi 70000 civarinda..

• quote:

Hocam hem E55 bulmak cok zor hem de ona cok para isterler simdi.

• LPG takilicaksa Kompressor tercih edilmesin.

Bakimli oldugu surece w210 kasa oldukca konforlu aractir.

Benim tercihim 97 model ve uzeri e320.

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    piyasadaki bir çok sıfır aracı gömer üstüne de helvasını yer ama temiz olmak şartıyla...
    bir de pas problemleri var kronik dikkat edin alırken iyi bakın ... onun dışında gayet güzel araçlar...

Eskimesinden ötürü bazı parçalar elbet değişim ister ama çok aşırı pahalı değildir zaten çoğu parça bulunur rahat.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: canozpinar

Siz kullaniyordunuz yanlis hatirlamiyorsam. Donanim olarak Avangarde ve Elegance arasinda ne gibi farklar mevcut acaba?

Satin alma surecinde donanima ne kadar onem verelim? Yoksa temiz olsa yeter mi?

Evet, ben 2000 Model E200 Kompressor Elegance kullanıyorum. Benim araç donanım olarak oldukça zayıf. Hafızalı ve ısıtmalı soğutmalı koltuklar, sunroof, park sensörü, xenon far ve far yıkama, cd çalar gibi donanımlar benim araçta mevcut değil. Yine de çift taraflı dijital klima, elektrikli arka perde, otomatik ve tek tuşla açılıp kapanan 4 cam, 8 hava yastığı, ABS, BAS, ESP gibi temel donanımlar var. Bence bu yaşta bir araç alırken donanıma değil temizliğe önem verin. Motor, şanzıman ve kaporta durumu daha önemli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canozpinar -- 7 Temmuz 2012; 19:45:30 >

• W210 degil ama kiymeti bilinmeyen araba kazasiz oldugunu biliyorum tam bir zevk araci jettadan daha ucuz :-(

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-2003-mercedes-e500-amg-88878506/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miridni -- 7 Temmuz 2012; 20:01:15 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Ben zaten sevdiğim bu kasadaki modeli söyledim bu araç tabiki Türkiye şartlarından çok zor ancak W210 kasada bence en iyi binilebilecek araç E200 komp. kesinlikle çok cazip ve güzel bir araç.

• quote:

quote:

31-32 lira ise iyi. Cok daha fazla rakamlari gozden cikardik cunku.

Gonul w211 ister ama onun da adam gibisi 70000 civarinda..

Alıntıları Göster
    Aynı soruların cevabını ben de W123 için merak ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: LionTech16

M102 yeni tip mekanik enjeksiyonlu motoru tercih etmenizi öneririm performans yakıt olarak en iyi seçenek 230E dir.
    Çoğunun ön göğüsü çatlak olur.83 84 model olanların bazılarında abs li olanlar gördüm alabileceğiniz en donanımlı aracı tercih etmenizi öneririm.
    Direksiyonunda boşluk olabiliyor , ve kapı fitilleri kapı altları marşpiyel in oradan çürümeye başlayan araçlardır başka kronik sorun ben görmedim :)
    w123 leri merak ettiğinize göre mutlaka binmiş tadını almışsınızdır konforu yolda gidişi bambaşka arabalardandır bende özellikle sarı renk olanlarına hastayım :)
    Temizini bulmak zor uzun süre internette ilanları takip edebilirseniz bulabilirsiniz fiyat olarak bir şey söyleyemem ölüsüne 10 yazanda var düzgününe 7 - 8 yazanda :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LionTech16

M102 yeni tip mekanik enjeksiyonlu motoru tercih etmenizi öneririm performans yakıt olarak en iyi seçenek 230E dir.
    Çoğunun ön göğüsü çatlak olur.83 84 model olanların bazılarında abs li olanlar gördüm alabileceğiniz en donanımlı aracı tercih etmenizi öneririm.
    Direksiyonunda boşluk olabiliyor , ve kapı fitilleri kapı altları marşpiyel in oradan çürümeye başlayan araçlardır başka kronik sorun ben görmedim :)
    w123 leri merak ettiğinize göre mutlaka binmiş tadını almışsınızdır konforu yolda gidişi bambaşka arabalardandır bende özellikle sarı renk olanlarına hastayım :)
    Temizini bulmak zor uzun süre internette ilanları takip edebilirseniz bulabilirsiniz fiyat olarak bir şey söyleyemem ölüsüne 10 yazanda var düzgününe 7 - 8 yazanda :)

Alıntıları Göster
    Bosuna yazmayın. Konu fake

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.