Bildirim
Mercedes Viano/VW Multivan Karşılastırmalı Test !
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Kim kazanmış diye merak eden olabilir (Gerçi Autobild olunca kazanan belli diyenler de olacaktır )
VW :316 puan
Mercedes : 313 puan -
merso arkadan
vw önden
panelvanların kışınki halini çok iyi bilirim arkadan çekişlerin nekadar güzel balerin olduğunuda bilirim hangisinin altını sürtüp durduğunuda bilirim fiyat ve 2. elde vw daha iyi durumda konfor olarakda vw üstün her yönden kim hangisini överse övsün benim gönlüm vw arkadaş autobild çokta tın -
Viano'nun makyajdan önceki hali (ön-arka tasarımı+6 kollu jantları) çok daha güzeldi. -
quote:
Orijinalden alıntı: EPICA
Viano'nun makyajdan önceki hali (ön-arka tasarımı+6 kollu jantları) çok daha güzeldi.
kırmızı renk olduğu için size öyle geldi bence yoksa yeni hali çok daha güzel -
Viano hala gözümde birinci adam show yapmış değerlere göre ama vw birinci.... -
arkadaşlar ilk olarak multivan almanyadaki fiyatı 45.000 € ile 55.000 € fiyatları arasında 180 hp 4 motion (4x4) ve 191km/h hızına ulaşıyor hız bakımından vianodan kat kat iyi multivanı bilmiyorum ama bende caravelle 180 hp var multivanda caravellenin lüksü olduğuna göre caravelle bile vianoyu solluyor yollarda hem yakıt bakımından hemde karizma duruş çekiş hız bakımından felan. 2.el bakımından da vw mersoyu hertürlü geçiyor ben servisçiyim yollarda bi bakın hangisini çok görüyorsunuz mesoyumu vw yimi fiyatları arasında fazla bi fark yok yağ bakımından parça bakımından hatta hiç farkı yok. yani uzun lafın kısası (caravelle/multivan) vianoyu her türlü geçer
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X