Şimdi Ara

MERCEDES TUTKUNLARI MERCEDESİ AİLESİNİN BİR FERDİ GİBİ GÖRENLER ARACIMIZLA İLGİLİ KONULAR PAYLAŞALIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MERCEDESDEN VAZGEÇEMEYEN MERCEDES TUTKUNLARI ARACINI GÖZÜNDEN SAKINANLAR DÜNYADA İKİ TÜR OTOMOBİL VARDIR 1. MERCEDES 2. DİĞERLERİ DİYEN ARKADAŞLAR ARACINIZLA İLGİLİ SORULANIZI SORUNLARINIZI BİRLİKTE KONUŞUP ÇÖZÜME ULAŞTIRALIM.

• her zaman BMW yi tek gecerim ama mersoyada saygim var nede olsa alman arabasii...
    benim tutkum merso deil ama alman arbalari..BMW basta olmak uzere, mercedes ve audi...VW sevmem
  • 1.Honda
    2.Mercedes ve benzerleri
  • vw ve diğerleri
  • vatandaş mercedes seviyor işte. konuyu mercedes diye açmış. konu geldi, dolaştı yine herkez kendi arabasını övmeye başladı. bizim işimiz de zor vallahi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: resmonse

vatandaş mercedes seviyor işte. konuyu mercedes diye açmış. konu geldi, dolaştı yine herkez kendi arabasını övmeye başladı. bizim işimiz de zor vallahi...

hakkaten vatandaş size favoriniz ne diyemi sormuş?
  • vatandaşın ne sorduğunu ben anlamadım. Niye sadece mercedes tutkunlarının(hatta yaptığın tanımdan tutkudan öte bir anlam çıkıyor öle biri var mıdır o da meçhul) sorularını yanıtlıyor. tutkunu olmayıp da mercedesle ilgili sorusu olan olamaz mı??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hemican -- 26 Ocak 2006 1:37:34 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Orjinalden alıntı: berk984

vatandaşın ne sorduğunu ben anlamadım. Niye sadece mercedes tutkunlarının(hatta yaptığın tanımdan tutkudan öte mercedes delisi gibi bir anlam çıkıyor) sorularını yanıtlıyor. tutkunu olmayıp da mercedesle ilgili sorusu olan olamaz mı??

adm öyle açmış topici. Sen istiyorsan tutkunu olmayıp da mercedesle ilgili sorusu olanlar şeklinde bi topic açabilirsin
  • araba mercedes tir gerisi yalandır.

haa senin varda o yuzden mii boyle konusyosun derseniz yok . ama bir gun insallah olurda o zevki bizde yasarız.
  • kışın (son model hariç) mercedeslerin hiçbir ihtişamı kalmıyor. düz yolu bile geçemiyor yani bir renaultun çıktığı yeri çıkamıyor şimdi yeni esp sistemi koydularda inşallah başarılı olmuştur yanlışmıyım arkadaş
  • quote:

kışın (son model hariç) mercedeslerin hiçbir ihtişamı kalmıyor. düz yolu bile geçemiyor yani bir renaultun çıktığı yeri çıkamıyor şimdi yeni esp sistemi koydularda inşallah başarılı olmuştur yanlışmıyım arkadaş

YANLIŞSIN
    renonun çıktığı yere mersoyla çıkcam diye bişi yok
    mersonun gittiği gibi reno gidyomu ki
  • mercedes başkadır ya
    özellikle eski modelleri 115,123 ve balina kasalar felan babamda 123 var ordan biliom
  • mercedes tartışmasız en iyi araçtır kanımca.85 modelini bile alsan iş yapar.birde şu inşaat kasası tabirine sebep olan mütaahitler zedelemeseydi imajını daha iyi olacaktı.
  • annemde 200E var 89 model araba 280.000 bin de emin ol 2005 reno kadar masraf çıkarmıyo

• elinde eski mercedes resimleri olan veya web adresi bilen varsa ve burada yayınlarsa çok memnun olurum...
  • ilyas salmanın bi filmi vardı adıda Sarı Mercedes miydi neydi...
    yaf varya o nası filmdi bea...
    şimdinin s600 v12 2006 sı gibi düşünüp insanlarının durumununda dahada beter olduğunu var sayınca off ki ne off
  • Sadece Mercedes size yeter.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Slazer

ilyas salmanın bi filmi vardı adıda Sarı Mercedes miydi neydi...
    yaf varya o nası filmdi bea...
    şimdinin s600 v12 2006 sı gibi düşünüp insanlarının durumununda dahada beter olduğunu var sayınca off ki ne off

yanlış hatırlamıyorsam araba' nın adı "bal kız" idi.
  • KLASİK

• KLASİK

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.