Şimdi Ara

Mercedes s350 CDI 4Matic İncelemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
1.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01ada01 -- 26 Mayıs 2014; 20:57:41 >

• direksiyondaki vatandaş konuşuyor, yolcu koltuğundaki vatandaşta çoğunlukta onu onaylamış.. direksiyon bunlardan eksi not almış, güldürdün la.. :) belli bir yerden sonra konuşacak birşey bulamıyorlar tekrara giriyor.. bu incelemeyi yapanlar acaba şahinden inipte mi buna binmişler..? torpido gözüne zaten ruhsat koyulur ufak çaplı şeyler koyulur, kitap defter koymaz bu arabaya binenler..
  • Esek hos laftan ne anlar, tavsan daga kusmus dagin haberi yok, ayrani yok icmeye, taht-i revanla gider ..
    Aklima baska bisey gelmedi.
    Edit, tabiki emek var ortada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mitsubishielectric -- 26 Mayıs 2014; 21:54:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzlediğim en kaliteli incelemelerden.
  • Yav prof. çalışmıyorlar zaten belli, hemen vuruyorsunuz adamlara azıcık eyvallah, helal olsun deyin otomobil literatürüne bir şeyler katmış adamlar en azından.
  • otopark nike ise bunlar nixe.
  • Hızlı ve imam hatipli

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İthal Bmw 525d Xdrive
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bir pazar günü babalarının arabasını almış gibiler.
    Neyse sonuçta çaba göstermişler. Teşekkür ettik.

• http://www.youtube.com/watch?v=TCKURw_F9Oc

• Çok amatörce olmuş ancak yine.de güzel. Yakıt tüketimi dizel olduğu için fazla geldi bana 14.5 litre çok değil mi hakkaten?

• quote:

Orijinalden alıntı: sercelik

Çok amatörce olmuş ancak yine.de güzel. Yakıt tüketimi dizel olduğu için fazla geldi bana 14.5 litre çok değil mi hakkaten?

Bence çok fazla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Derin Mavi

Yav prof. çalışmıyorlar zaten belli, hemen vuruyorsunuz adamlara azıcık eyvallah, helal olsun deyin otomobil literatürüne bir şeyler katmış adamlar en azından.

Hocam aslında yorumunu beğendim ama en çok sizinki beğenilmeyince ben de bastım, geri de alamadım. Yeni çıktığı icin acemilik.

• Araba incelemek ciddi meziyet gerektiren bir iş.Bir arabayı analiz edebilmek yetenek gerektiren bir olay bence.Bakmayın siz herkesin otomobil testi yapıp direksiyon tepkileri şöyle böyle demesine.Çoğunun kendi fikirleri olmadığını düşünüyorum.

Misal.Oto-park ın testlerini izlemişsinizdir.Bir sürü eleman var orada.Ama içlerinden bir tanesi objektif ve sadece objektif değil doğru analiz yapıyor.O da Mehmet Çetin.Adam harbiden arabanın dilinden anlıyor.Ama emin olun o ön koltukta Mehmet Çetin olmasa diğerlerinin yorumlarının aynı olmayacağına,sallamasyon olacağına eminim çünkü yorumları hep Mehmet Çetin'in taklit ve tekrarı.O adamlar araba konusunda bilgisiz demiyorum.Hepsi araştırma sahibi.Ama analiz yapmak,bir arabanın süspansiyonunu diğer bindiği arabalarla mukayese etmek,direksiyon tepkilerini incelemek ve bunları arabayı sürerken yani dikkati yolda iken yapmak zor iştir,aşırı detaycı olmayı gerektirir.Ve bunu yapan az sayıda insan vardır.Geri kalanlar ya genelde yanlış analiz ediyor,mesela arabanın süspansiyonları rahatsız etmiyor diyor halbuki standartlardan çok sert bir araç.Veya para almıştır ve aracı sürekli övüyordur ya da başkalarının fikirleri neyse onları okuyup,izleyip aynı yorumu tekrarlıyordur.

Bu elemanlara gelince,çok üst düzey olmasalar da fikirleri en azından kendilerine ait.Üst düzey değil ama kötü de değil bence.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Her dizel 4 litre yakıcak sanmayın.
  • Ortada emek var emeğe saygı duyuyoruz ama benim düşüncem, tek kelime ile rezalet.
  • Şu solda oturan arkadaş benim T-Shirti giyiyo gerci ben pek giymem onu, fazla açıyo esmer adamı ...
  • O degilde 15 litre mazot yakiyorsa neden dizel alsin adam? Benzinli v bilmem kac motor alirim bari binerim. Yanlismi dusunuyorum?

• quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

O degilde 15 litre mazot yakiyorsa neden dizel alsin adam? Benzinli v bilmem kac motor alirim bari binerim. Yanlismi dusunuyorum?

• quote:

Orijinalden alıntı: Thomassee

quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

O degilde 15 litre mazot yakiyorsa neden dizel alsin adam? Benzinli v bilmem kac motor alirim bari binerim. Yanlismi dusunuyorum?

Niye yanlismi dedim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.