Şimdi Ara

Mercedes İçin Orjinal Cam mı Muadil Cam mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadşlar. Dayımın mercedesinin ( E200 cgı 2011 model) geçenki dolu yağışı sebebiyle orjinal camı 3 yerden çatladı. Bayiden orjinal cam için fiyat aldık 4000 TL işçilik dahil yapıyorlar. Mevcuttaki cam orjinal camdı ve çatladı açıkcası yine orjinal cama bu kadar para vermek yerine yan sanayi yaptırmamızı tavsiye eder misiniz? İstanbulda artık her sene bu dolu yağışı oluyor yine çatlayacaktır muhtemelen. Sizin fikriniz nedir? Yan sanayi cam ile orjinal cam arasında ne gibi fark var ? İlla orjinal al ttaktır der misiniz?

• Kasko yokmuş belirteyim
  • Geçmiş olsun. Kasko yaptırmak isterseniz cam değişiminde muafiyet olup olmadığına bakmanızı tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ben Kemal Geliyorum

Geçmiş olsun. Kasko yaptırmak isterseniz cam değişiminde muafiyet olup olmadığına bakmanızı tavsiye ederim.
    Muafiyetten kastınız orjinal servisin takacağı camı karşılayıp karşılamadığına mı bakayım hocma?
  • İki çeşit muafiyet var. Anlaşması olmayan servise gittiğinizde belli bir yüzdeyi cepten ödersiniz. Bir de eşdeğer parça yazan poliçede orijinal parça kullanılırsa tutarının bir bölümünün cepten ödendiği muafiyet vardır.
    Sigorta şirketleri ürün çeşitlendirmesi için genişletilmiş kaskıyla yeni ürünler ekliyor.

• Ben Kemal Geliyorum kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler üstat orjinal parça için kasko isteidğimizde daha pahalı olacak o halde .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kassady

Çok teşekkürler üstat orjinal parça için kasko isteidğimizde daha pahalı olacak o halde .

Evet fiyat farkı olacak. İki poliçenin başlığında genişletilmiş kasko yazması aldatmasın. İçinde muafiyet notu varsa okumak lazım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.