Şimdi Ara

Mercedes CLK Serisi Hakkında Bilgi Ve Tavsiyeye İhtiyacım Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
9.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar MErcedes Clk 200 - Clk 240 - Clk 320 (2002 model ve üstü makyajlı kasa) serisi bir araç alma niyetim var.

Bu seri hakkında bilgi tavsiye ve öneriye ihtiyacım var kısa süre içinde alacağım kısmetse.

Clk 200 serisi kompressör beslemeli 1,8 motor 163 beygir (2006 sonrası 183 beygir) motor performans açısından iyi ve yeterli mi ? Bazı yerlerde cansız olduğunu okudum.

Clk 240 serisi kompressör olmayan motorun da çok yaktığı ve verimsiz olduğunu okudum.

Clk 320 seirisi hakkında pek bilgiye rastlamadım.

Dizel modelleri nasıldır ?

Konfor, kalite, güvenlik, donanım ve sürüş keyfi nasıldır? Mercedes kalitesi var elbette ancak detaylı bilgiye ihtiyacım var özellikle de kullanan arkadaşlardan.

Şu an ki aracım honda civic 2013 model 1.6 benzin lpg 125 beygir. Aracım tipik bir orta sınıf araç memnundum ancak artık güçlü bir araç denemek istiyorum. Özellikle de arkadan itiş güçlü bir araç hiç kullanma şansım olmadı.

Paylaşımlarınızı bekliyorum teşekkürler herkese iyi forumlar dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shinnok -- 1 Temmuz 2017; 20:3:26 >

• Güçlü araç istiyorsan swaplanmış e30 bak clk tatmin etmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ama malzeme kalitesi, konforu ve mercedes kalitesi tartışılmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shinnok -- 2 Temmuz 2017; 1:17:59 >
  • arkadasimda clk 200 var. yanlis hatirlamiyorsam 2007 modeldi ve bir kere kullanma firsatim oldu. gaza ilk basista hantal davraniyor. gaz yemiyor ve ileri atilmiyor. bazi durumlarda tehlike yaratabilir bu durum. sanzimandan kaynakli oldugunu dusunuyorum cunku gazi aldiktan sonra baya atik ve gucunu hissettiren bir arac.

yakit konusunda kullanima gore cok degisken. trafiksiz yolda 120-130’la giderken 6.5 civarlarini cok rahat yakalayabiliyor. ama sehir icinde 16-17’leri gormek hic de hayal degil. arkadasimin karma ortalamasi istanbul trafigi dahil 10-12 civarinda

spor bir araba icin asiri konforlu. bunda 17’lik jantlarinda etkisi var. mercedesin o donemde konfora cok onem vermesinden de kaynaklaniyor. yeni coupe araclari o doneminkiler kadar konforlu degil.

1.6 125 beygir atmosferik motor honda civic 2013 model bir araçtan geçeceğim çok birşey farketmez mi dersiniz. Teşekkürler yorumunuz için.

• En güzeli altı silindirli CLK 320 benzinli versiyondur ancak 2005'ten sonra çıkmadı. 320 dizel ise kuvvetli ve dayanıklı motoru ile çok güzel bir seçimdir. Ancak onlar da Türkiye'ye pek gelmediler. Dolayısıyla bu seçenekler eleniyor gibi.

Mevcut piyasadaki araçlar için en ideal seçenek makyajlı ve yeni tip motorlu CLK 200 olacaktır. (184 bg motorlu olan 2006 sonunda çıkanlar) 2009'da son versiyonu tek tük bulunabiliyor. Bu motorda mevcut dönem araçlarına göre fazla yakıt tüketirler ancak daha dayanıklı , daha sorunsuz motorlardır.

Araç bahsedildiği kadar da hantal değildir. Mercedesin eski 5 ileri şanzımanı sağlam ve konforlu niteliktedir. Yeniler kadar atik olmamakla birlikte kaliteli bir aktarmadır. Merak etmeyin sizi fazla üzmez... 8,5 sn 0-100 var. Dahasını ne yapacaksınız :)

Özel bir araçtır , sonra çıkan E Coupe lara göre daha bir Mercedes havası var bence...

• Yorumunuz için çok teşekkürler. E Coupe yönünde olacak seçimim. Çok inceledim clk yı dediğiniz gibi 184 hp olan 2007 sonrası clk200 ler en mantıklı seçim ve bence de hala güncel ve güzel kasa. Hala aklımda.

Kısmet e Coupe alamazsam iki alternatif araç var biri clk 200 184 hp. diğeri alfa romeo 159 1.9 tdi. Bunları borçsuz alabiliyorum kendi aracımın fiyat aralığında. Takaslama imkanı var.

E Coupe kendi aracım + 60 bin lira.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shinnok -- 7 Temmuz 2017; 11:38:32 >

• 2000 model clk200 kompressor kullanıcısıyım. aracımda bir iki ufak dokunuşla çok güzel bir kondüsyon yakaladım. bir kere en başta sunduğu konfor ve güvenlik duygusu, yeni araçlarda yok. 163 hp super charger beslemeli motoru 200hp duzeylerine çıkardım. artı olarak mercedeslerin standart sunumu olan gaz pedalının geç tepki vermesi konusunu pedalbox ile sonlandırdım. bir uygulama daha ve yazılım atma ile beygir gücünü 250-260 hp bandına çıkardıktan sonra çok daha keyifli olacağından eminim. üzerine bir de lpg ayarını biraz daha açtırdımmı, demeyin keyfime.

v6 motor alıp yakıtını düsünmek konusuna bir alternatif olması açısından sizinle bunu paylaşmak istedim.

270cdi için de şunu söyleyebilirim, aracın turbosunu bir tık büyütüp, 300hp civarlarında güç almak mümkün. bununla ilgili videolar var youtube'da.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.