Şimdi Ara

Mercedes C63 Station Wagon Test Sürüşü / 476 Beygir 750 Tork

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Uzun zamandır merak ettiğim yeni kasa c63ü geçtiğimiz aylarda çekme fırsatı buldum, videoyu da sonunda yayınladım

Daha önce ülkemizde C63 Wagon görmedim yeni kasa , ama yanlışım varsa lütfen beni düzeltin

Yeni video umarım hoşunuza gider , araç hakkında yorumlarınızı merak ediyorum

Normalde Serkan aracı Stage 1 kullanıyor fakat pompa yakıt aracı kıstı için su an çektiğimiz motor performansı Stock tu .

Teşekkürler

• katil spec,çok iyimiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zibidi Gonzales

katil spec,çok iyimiş
    Çok Teşekkür ederim , araç harbi canavar
  • Allahım ilerde güçlü bir station wagona binmeyi nasip et, amin

Cevat, bol bol station çek bol bol izleyelim ya, elinize sağlık. Sıradakini bekliyoruz

Mercedes C63 Station Wagon Test Sürüşü / 476 Beygir 750 Tork

• Araç çok güzel kazasız belasız binmek nasip olsun fakat Türkiye şartlarına hiç uygun değil anca almanya da binersin. Steyşın dediğin zaman dağa bağa bahçeye çıkmak gerek. Benim bu klasta favorim, Toros yada Kartal olurdu. Ülkemiz ustaları tarafından güzel Turbolu örnekleri de mevcut yaklaşık aynı performansı alır hemde bağa bahçeye rahat girersin yolda bırakmaz..

Aracım: Doğan 1.6 SLX BİG Turbo (330 Hp)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muqarnas

Allahım ilerde güçlü bir station wagona binmeyi nasip et, amin

Cevat, bol bol station çek bol bol izleyelim ya, elinize sağlık. Sıradakini bekliyoruz

Cok tesekkürler, yakin zamanda keske bir rs6 da denk gelse :)

• quote:

Orijinalden alıntı: NME10

Araç çok güzel kazasız belasız binmek nasip olsun fakat Türkiye şartlarına hiç uygun değil anca almanya da binersin. Steyşın dediğin zaman dağa bağa bahçeye çıkmak gerek. Benim bu klasta favorim, Toros yada Kartal olurdu. Ülkemiz ustaları tarafından güzel Turbolu örnekleri de mevcut yaklaşık aynı performansı alır hemde bağa bahçeye rahat girersin yolda bırakmaz..

Aracım: Doğan 1.6 SLX BİG Turbo (330 Hp)
    Toros 1.8T swap vardı ülkemizde yanlış hatırlamıyorsam tam bir şaka makinası

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.